30 / 04 / 2024

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 



Ankastre fırın mutfaklarda pişirme,ısıtma ve ya çözdürme gibi işlemleri gerçekleştiriyor. 8 farklı pişirme özelliği sayesinde bir çok yemeğin eşit ısıda pişmesini sağlayarak ev hanımlarına yeni deneyimler yaşatıyor. Bosch HBF534EB0T fırında 3D Hotair özelliği yer alıyor. Bu özellik pişirme sırasında ısıyı 3 tepsiye kadar eşit bir şekilde ileterek başarılı sonuçlar ortaya koyar. Böylece 3 tepsi yemek bu özellik sayesinde eşit ısıda pişer. 

 Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bu fonksiyonun diğer özelliği ısıyı eşit dağıtırken aynı zamanda yemeklerin koku ve tatların birbirine karışmasını engeller.  Isı ayarlarını ve pişirme programlarını belirlemek için ankastre fırın üzerinde dokunmatik led ekran vardır. Fırında 8 adet ısıtma ve kombinasyon fonksiyonları yer alır. Ankastre fırın üzerinde bulunan düğmeler gömülebilir özelliktedir.

EcoClean Direct özelliği ile temizlik artık çok kolaydır. Fırın arka tarafında bulunan özel kaplama fırının kendini temizlemesini kolaylaştırır. Bu özellik ile sadece nemli bez kullanarak temizlik yapılabilir. 66 litre hacme sahip olan Bosch Ankastre Fırın 3 farklı tepsiyi aynı anda pişirebileceğiniz alanı sunar. Raf sistemi sayesinde farklı tepsileri fırına yerleştirmek kolaydır. Teleskopik raylar sayesinde tepsilerin yerleştirilmesi ve çıkarılması çok pratiktir. 

Peki Bosch ankastre fırında bulunan 8 farklı pişirme fonksiyonu nedir? Bosch ankastre fırın ne kadara satılıyor? 


Geri Dön