02 / 05 / 2024

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.



Bosch’tan buzdolabı almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Beyaz eşya  denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Bosch, KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını ve tüm teknik özelliklerini resmi internet sitesinden yayımladı. Bu kapsamda, evine buzdolabı almak isteyen ve yeni evlenecek çiftler, Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatını araştırmaya başladı.

AİRFRESH FİLTRESİ

AirFresh Filtresi havadaki kokuyu en aza indirerek gıda ürünlerinizin tazeliğini muhafaza eder. Bunun yanı sıra, farklı yiyeceklerin kokusunun birbirine karışmasını önler. Bu hijyenik ve taze saklama teknolojisi ile gıda ürünlerinizin lezzetli ve sağlıklı kaldığından emin olabilirsiniz.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

VİTAFRESH

VitaFresh gıda ürünlerinizi taze tutarak uzun süre besin değerlerini korur. Kaydırma kontrolü yardımıyla ideal saklama alanını oluşturabilirsiniz. Böylece, ürünlerinizin taze ve doğru şartlarda saklandığından emin olabilirsiniz. Bu sayede, siz de daha az sıklıkta alışveriş yaparak zaman, enerji ve maddi konulardan tasarruf edersiniz. Sağlıklı ve taze beslenmenin yeni yolu VitaFresh ile gıda ürünlerinizi daha güvende saklayabilirsiniz.

Peki, Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın teknik özellikleri ve fiyatı neler? İşte detaylar...


Geri Dön