09 / 05 / 2024

Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch Propower Serie 8, yüksek hızlı turbo başlığı ile halılarda tozun zerresini bırakmaz. Akıllı hava akımı teknolojisi, güçlü motoru ve self-clean özelliği ile temizlenen filtresiyle performansı yıllarca sürer. Peki, Bosch Propower en uygun nereden alınır?



Garantisi 10 yıl olan 800 W motoruyla dikkat çeken Bosch Serie 8 Propower toz torbasız süpürge, turbo başlığı ile halıları derinlemesine süpürür.

 Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Özel sensörü, gücünü ve performansını sürekli kontrol eder. Otomatik self-clean teknolojisi, yüksek temizlik performansı sağlar. Filtresi toza temas etmeden temizlenir.

Artırılmış Vakum Gücü
Turbo başlığıyla daha etkili sonuca, daha kolay ulaşılır. Halıları yorulmadan hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Daima Güçlü Performans
Akıllı sensör özelliği süpürgenin çalışma performansını sürekli kontrol ederek, en iyi temizlik sonucunu almanızı sağlar. Üzerinde yer alan LED göstergeden performans düşüşünü ve filtre temizliğinin takibini yapabilirsiniz.

Otomatik SelfClean Sistemi
Süpürgenin sensörü gerekli olduğunda devreye girer ve kendi kendini temizleme (self-clean) özelliğini aktifleştirir. Bu sayede süpürge en verimli seviyede çalışmayı sürdürür. 

Yüksek Bosch Performansı
Otomatik AirCycle Teknolojisi, performans kaybı olmadan en iyi sonucu almanızı sağlar. Akıllı hava akımı teknolojisi, güçlü motoru ve self-clean özelliği ile temizlenen filtresi sayesinde Bosch Propower'in performansı yıllarca sürer.

Derinlemesine Temizlik
Turbo başlık, bulunduğu yüzeye göre güç seviyesini ototmatik olarak belirler. Böylece her yüzeyde optimum performans gösterir. Selfclean özelliği, başlıkta biriken tüy ve ipliklerin tek bir tuşla kolayca temizlenmesini sağlar. 

Peki, Bosch Propower Serie 8 kaç TL? Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar?
 


Geri Dön