05 / 05 / 2024

Bosch soğutuculardan "en geniş dondurucu" rekoru

Bosch soğutuculardan

Bosch Ev Aletleri, yeni piyasaya sürdüğü Dinamik NoFrost Soğutucu ile soğutucu bölümünün hacminden taviz vermeden tezgah altı modellerden çok daha geniş dondurucu kapasitesine ulaştı



70 santimetre genişlikteki soğutucular arasında en geniş dondurucu hacmini sunan Dinamik NoFrost Soğutucu ayrıca, A plus enerji performansı ile büyüklerin de tasarruflu olabileceğinin bir kanıtı.

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri'nin son teknolojileri kullanan yeni ürünü KDN53A00NE Dinamik NoFrost Soğutucu, soğutucular için hacim ve performans kriterlerini yeniden belirliyor. Piyasada bulunan 70 santimetre genişlikteki soğutucular arasında en geniş dondurucu kapasitesini sunan Dinamik NoFrost, 138 litrelik dondurucu hacmi ile tezgah altı donduruculardan bile daha geniş iç hacme sahip. Bir tezgah altı dondurucu ortalama 90-100 litre dondurucu hacmine sahipken, 138 litre dondurucu hacmi sunan yeni Bosch, soğutucu hacminden taviz vermeden tezgah altı modellerden bile daha geniş bir dondurucu hacmi sunuyor. Hem de bütün bu özellikleri Aplus enerji verimlilik performansı ile gerçekleştirerek, büyüklerin de enerji tasarrufu konusunda duyarlı olabileceğini kanıtlıyor.

"Teleskopik sebze çekmeceleri"

Yeni Bosch'un soğutucu bölümünde bulunan iki adet sebze ve meyve çekmecesi, kullanıcıya daha geniş alan sağlıyor ve meyve ile sebzeleri farklı çekmecelerde saklama olanağı sunuyor. Üstelik teleskopik sistemli olan bu çekmeceler, tek bir hareketle açılıp kapatılarak kullanıcı konforunu maksimum seviyeye çıkarıyor. Böylelikle çekmece, kullanıcının elleri doluyken bile kolaylıkla kapatılabiliyor. 

Güvenli ve pratik

Özel sistemi sayesinde soğutucu kapağının açık kalmasının da önüne geçiliyor. Böylece enerji tüketiminin artması veya yiyeceklerin bozulması gibi sorunlar ortadan kaldırılıyor.

İç malzemelerinde kullanılan metal aksamlar sayesinde içi de en az dışı kadar şık ve rafine çizgilerden oluşan Dinamik NoFrost soğutucunun dondurucu bölümünde bulunan üç raf, dondurucu bölümünün kullanıcının isteğine göre çok daha kolay ve düzenli kullanılmasına imkan tanıyor. Böylece kullanıcı dondurucu kısmının en alt rafından bir şey almak istediğinde bile kendine göre oluşturduğu düzen bozulmuyor. 

Yeni özellikler sayesinde yiyecekler her zaman taze

Geliştirilmiş yeni hava akış sistemi MultiairFlow sayesinde gıdaları yüzde 40 daha hızlı sürede soğutan ve soğutucu içindeki her noktaya eşit oranda soğukluk sağlayan yeni Dinamik NoFrost, ayrıca yüzde 30 genişletilmiş hava kanallarından oluşan "AirCarpet" (hava halısı) özelliği sayesinde tüm cam rafların her noktasında dengeli ve eşit soğukluk elde edilmesine olanak tanıyor. Yeni Bosch soğutucunun kapağındaki LED ekran üzerinden hem soğutucu hem dondurucu bölümünün ısı ayarları, birbirinden bağımsız şekilde ayarlanabiliyor. "Vitacontrol" elektronik özelliği ile soğutucunun hem iç hem de dış yüzeyine yerleştirilmiş algılayıcılar sayesinde cihazın içindeki ısı ani ısı değişikliklerinde dahi sabit tutuluyor. Böylece soğutucu bölümündeki yiyecekler daha uzun süre bozulmadan ve en taze halleriyle saklanabiliyor. 

KDN53A00NE Dinamik NoFrost Soğutucu

- A Plus enerji performansı

- Ekstra derin (70 cm) ve ekstra yüksek (200 cm)

- Tamamen düz ve kapalı arka yüzey

- Soğutucu bölmesi net hacim: 380 litre

- Derin dondurucu bölmesi net hacim: 138 litre

- VitaControl elektronik özelliği

- MultisensorControl

- Antibacteria

- QuickFreezer

- 4 yıldızlı derin dondurucu

- Dinamik MultiAirflow (yüzde 40 daha fazla hava sirkülasyonu)

- AirCarpet (yüzde 40 daha geniş hava kanalları)

- AirFresh Fitler ve ColdTray ekstra soğuk kapı rafı

- ChillerSafe özel tasarım şişelik

- İki adet teleskopik raylı sebzelik

- Nem mekanizmalı sebzelik

- Süper soğutma ve dondurma

- Buzmatik

- Dondurucu bölümünde iki adet kapı rafı

- Metal çerçeveli kırılmaya dirençli  cam raflar

- Boyutlar (YxGxD): 200 x 70 x 70 cm 


Geri Dön