29 / 04 / 2024

Bosch 'un akülü matkap serisi dynamicseries, çok iddialı!

Bosch 'un akülü matkap serisi dynamicseries, çok iddialı!

Küçük tasarımlarıyla sınıfının en kompakt ürünleri Bosch 'un akülü matkap serisi “dynamicseries ” dayanıklılığıyla oldukça iddialı. GSR 14,4 V LI ve GSR 18 V LI uzun akü ömrü ve hafifliği ile profesyonellerin tüm beklentilerini karşılayacak



Tek akü şarjıyla 500 'e kadar vidalama
Yeni şanzıman ve dört kutuplu yüksek performanslı motor sayesinde oldukça güçlü

Bosch 'un yeni “dynamicseries ” akülü delme vidalama ürünleri GSR 14,4 V LI Professional ve GSR 18 V LI Professional rahat çalışma ve mükemmel kullanım için yeni standartlar getirdi. GSR 14,4 V LI ve GSR 18 V LI uzun akü ömrü ve hafifliği ile profesyonellerin tüm beklentilerini karşılayacak.

Performans harikası

Yalnızca 185 mm 'lik baş uzunluğu ile kendi sınıfının en kısa akülü delme/vidalama aleti olan bu seri   kompakt pil(14.4/18 Volt) dahil yalnızca 1.5/1.6 kg 'lık ağırlığı ile oldukça hafif, yumuşak ve ince tutma sapı ile mükemmel bir kavrama sağlar.
Buna ek olarak bu aletler kompakt dizaynları ile ideal olarak dengelenmiştir. Tek bir akü şarjı ile (18 V akü) 500 'e kadar vidalama gerçekleştirebilme özelliği bile onun bir “performans harikası ” olduğunun kanıtı..Yenilikçi dört- kutuplu Bosch 67 Nm güçlü tork 'a sahip motor(3 Ah 'lik 18 volt 'luk akü) beklenenin üzerinde   bir hız ve güç ile çalışma olanağı sağlar.

Yeni iki vitesli planet şanzıman ile   bu akülü delme/vidalama aletleri ahşapta 32/35 mm, metalda ise 13 mm delme derinliğine (14,4/18 Volt) sahip. Professional yumuşak ahşapta 7 ve 8 mm çapa kadar delme yeteneğine sahip GSR 14,4/18 V-LI 13 mm 'lik “Autolock ” kavrama değişikliklerinin saniyeler içinde yapılmasını sağlar. Bütün bu avantajları ile   profesyonellere   büyük kolaylık getirmesi ve önümüzdeki dönemin en tutulan ürünü olması bekleniyor. .

Hassas çalışmalarda örneğin vidalama işlemi gerçekleştirirken bütünleşik motor freni tarafından destek alır. LED ışık ise karanlık alanları aydınlatarak çalışmayı kolaylaştırırır.

Her aşama için doğru araç

Bosch profesyonel el aletlerini avantajlarına gore 3 farklı gruba ayırmıştır. Yeni akülü delme/vidalama aletleri GSR 14,4 V-LI Professional ve GSR 18 V-LI Professional “dynamicseries ” 'in parçaları. Bu seri çok uzun bir akü ömrüne sahip.
Yüksek performans kapasitesi ve kompakt dizaynın kombinasyonu bu akülü delme/vidalama aletlerini tüm profesyoneller için evrensel bir çözüm haline dönüştürüyor..

Esnek pil sistemi

Tüm Bosch 14,4 V LI ve 18 V LI akülü el aletleri Bosch 'un 2 iki farklı akü versiyonu arasından farklı voltajlara gore seçim yapma şansını veren   “esnek pil sistemi ”ni kullanabiliyor. Uzun akü ömrü için 3,0 Ah 'lık “premium ” aküyü tercih ederken, daha kısa sürecek işlemleriniz için 1,3 Ah 'lık daha hafif ve daha az hacime sahip “compact ” aküyü deneyimleyebilirsiniz.

“Elektronik Hücre Koruma ” ile Bosch “Premium ” Lityum-iyon akü

Bu serideki tüm ürünler uzun akü ömürlerini „Elektronik Hücre Koruması (ECP) ” na borçlu. ECP aşırı yük, aşırı ısınma ve derin deşarja karşı aküyü korur. Böylece aylarca kullanmasanız bile cihaz istediğiniz an kullanıma hazır. Kullanıcı pil şarj seviye göstergesi ile ne kadar akü ömrü kaldığını da rahatlıkla görebilir.


Geri Dön