27 / 04 / 2024

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.



Evine, iş yerine veya başka bir yere elekrikli süpürge almak isteyenlere özel Bosch’tan müjdeli bir haber geldi. Elektrikli ev aletleri konusunda dünyada bir marka olan Alman devi Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi cazip fiyatla görücüye çıkardı. Torbasız süpürgenin fiyatını resmi internet sitesinden yayımlayan Bosch, süpürgenin tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

BOSCH MOTOR TEKNOLOJİSİ– ALMAN MÜHENDİSLİĞİ

Yüksek performansın keyfini çıkarmak sizin elinizde. Yüksek performanslı motorlar 65 seneden fazla bir süredir Almanya’da geliştiriliyor ve üretiliyor. 10 sene motor garantisi ile yalnızca yüksek performans vaat etmiyor. Aynı zamanda, bu yüksek performansın uzun yıllar süreceğini de garanti ediyor.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

HER ZAMAN GÜÇLÜ PERFORMANS

Her daim daha iyi performans mı almayı arzu ediyorsunuz? Akıllı sensör özelliği BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’nin çalışma performansını sürekli kontrol ederek, süpürgeden optimum temizlik performansını almanıza imkân verir. Süpürgenizin üzerinde yer alan LED gösterge ile, performans düşüşünü ve filtrenizi ne zaman temizlemeniz gerektiğini kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

Peki, Bosch BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön