29 / 04 / 2024

Bosch'tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch'tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, geniş kapasiteli XL ve XXL buzdolaplarında indirim fırsatı Bosch’ta! Seçili XL ve XXL buzdolaplarından dilediğinizi sepete ekleyin, 2.200 TL indirimden faydalanın. Sözkonusu kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerlidir. İşte fiyat listesi..



Bosch tan efsane kampanya! Bosch XL ve XXL kapasiteli buzdolabı alana 2 bin 200 TL indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

XXL kapasiteli alttan donduruculu Bosch buzdolabı hacim ve boyut açısından en ideal kullanımı sunar. Doğum günü pastasından, büyük boy bir karpuza, dev bir sürahide limonataya kadar taze tutmak istediğiniz her şeyi XXL kapasiteli Bosch buzdolabında rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

VarioZone ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler sayesinde dondurucu alanında kullanım kolaylığı sağlar. Daha fazla alan oluşturmak için derin dondurucu bölmesindeki rafları kolayca yerinden oynatabilirsiniz. 

Çekilebilen cam raflar sayesinde artık buzdolabınızdaki her şeye rahatça erişebilirsiniz. Emniyetli camdan yapılan bu raflar, yiyeceklerinizi kolayca alıp koymanızı sağlar. Üstelik çekilebilen cam raflar sayesinde buzdolabınızın içini kolayca temizleyebilirsiniz.

ÜSTTEN DONDURUCULU BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

XL kapasiteli üstten donduruculu buzdolabının sahip olduğu AirFresh Filtresi havadaki kokuyu en aza indirerek yiyeceklerinizin tazeliğini korur, farklı yiyeceklerin kokusunun birbirine karışmasını önler. 

Süper Soğutma işlevinin etkinleştirilmesi, ekleyeceğiniz yiyeceklerin hızlı bir şekilde soğuması demektir. Aynı zamanda içerisindeki yiyecekler de izole edilmiş olur. Gereksiz enerji sarfiyatını önlemek için bu fonksiyon, yaklaşık 6 saat sonra otomatik olarak kendi kendini kapatır. Süper Soğutma ile enerjiden tasarruf ederken yiyeceklerinizi uzun süre taze tutabilirsiniz.

SuperFreezing işlevi, yeni yiyeceklerin çabucak dondurulmasını ve böylelikle dondurucu içerisindeki diğer gıdaların buzunun çözülmesini engeller. Otomatik dondurma fonksiyonlu cihazlar, gerekli sıcaklığa erişildiğinde normal işletime dönerek fazla enerji harcanmasını engeller.

Peki kampanyaya dahil olan buzdolaplarının fiyatları ne kadar? 


Geri Dön