Teknoloji

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.jpg" />Bosch, yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II’yi tanıttı

Bosch, yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II’yi tanıttı. Akıllı hareket algılama sayesinde, çok ödüllü yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II, insanları diğer hareketlerden ayırıyor ve davetsiz misafirleri güvenilir bir şekilde caydırmak için yüksek sesli dahili alarm sirenini çalıyor. Aynı anda bağlı bulunduğu akıllı cep telefonuna bildirim göndererek, olay yerinden Full HD canlı video akışı sağlıyor.

Mahremiyet koşulları da göz önüne alınarak tasarlanan kameranın lensi muhafazasına itilerek saklanabiliyor. Kamera kafasına basit bir dokunuşla veya akıllı telefon uygulamasında bir tıkla, lensi anında gizleyebiliyorsunuz. 

Bosch'un yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II, çok çeşitli başka kullanımlar da sunarak evinizde daha fazla güvenlik ve kolaylık sağlar.

Peki, yeni Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II’nin özellikleri neler?

DEPOLAMA ÖZELLİKLERİ:

KULLANABİLİRLİK:

ALMANYA FİYATLARI:

GEREKSİNİMLER:

Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II'yi kullanmak için Bosch'un Akıllı Kamera Uygulaması yüklenmelidir. Bosch Akıllı Ev sisteminin sunduğu diğer avantajlardan yararlanmak için bir Bosch Akıllı Ev Denetleyicisi ve Bosch Akıllı Ev Uygulaması gerekir. Smart Home Eyes İç Mekan Kamerası II'nin gürültü algılama özelliği, yalnızca Audio+ aboneliği ile kullanılabilir.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Eylül 2022 tarihinde saat 05.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,17 Türk Lirası, euro 18,22 Türk Lirası, altının gramı ise 1004 Türk Lirası değerinde.

Ford Ranger'da bu aya özel fiyatlar! Ford Ranger fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hepsiburada’dan kırtasiye ürünlerinde dev kampanya! İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kim Market’ten büyük indirim! İşte, KİM Market 1 Eylül 2022 fiyat listesi...