15 / 05 / 2024

Bosch'un yeni serisi daha küçük ve hafif!

Bosch'un yeni serisi daha küçük ve hafif!

Bosch Elektrikli El Aletleri yaratıcılıktaki üstünlüğünü bu kez "Yeni Compact Jenerasyon" ile kanıtlıyor



Bosch darbeli matkaplar ve dekupaj testereler yeni seri ile şimdi hem daha küçük ve hafif, hem daha güçlü...

Bosch Elektrikli El Aletleri´nin "Yeni Compact Jenerasyon" serisinde yer alan "darbeli matkaplar" eskilere nazaran yüzde 20 daha küçük ve yüzde 15 daha hafif...  Bosch´un kullanıcı ihtiyaçlarını göz önüne alarak yarattığı küçük, hafif ve daha güçlü yeni seri, "Easy", "Universal" ve "Expert" adlı üç ürün sınıfından oluşuyor. Yeni Compact Jenerasyonda yer alan ürünler, benzerlerinden çok daha pratik oluşları ve küçük boyutlarıyla ön plana çıkıyor. Uzun süren pazar araştırmaları sonucu tüketici ihtiyaçları göz önüne alınarak pratik ve ergonomik kullanım ilkeleriyle oluşturulan yeni jenerasyon, yüksek performans ve modern teknolojileri bir araya topluyor. Research International tarafından  Almanya, İngiltere, İspanya ve Polonya´da bin 300 kullanıcı ile yapılan araştırmada, katılımcıların  yüzde 96´sı, yeni Compact  ürünlerin çok daha kullanışlı ve pratik olduğunu söylüyor.

Bosch Elektrikli El Aletleri tarafından 2010 yılında lanse edilen Compact serinin odak noktası, kullanıcıya kendine en uygun ürünü seçmesinde yardımcı olmak... Marketlerdeki ürün çeşitliliği ve yetersiz bilgi desteği sebebiyle "kendin yap (do it yourself)"çıların kafalarının karıştığını tespit eden Bosch, yeni geliştirdiği  "Compact" konseptiyle kullanıcıları bu zorluktan kurtarmayı hedefliyor. Yeni serideki ürünler arası farklılıklar, tüketicinin kendi ihtiyaçlarına göre en doğru seçimi yapmalarını sağlamak amacıyla oluşturulurken, yeni tasarım seçenekleri de rehberlik ederek kullanım kolaylığı vaat ediyor. Pazara Easy, Universal ve Expert olarak üç farklı sınıfta sunulan ürünler, Bosch tutkunlarının ihtiyaç ve bütçelerine göre seçim yapmalarına olanak tanıyor.

Bosch Compact Serisi "Easy" sınıfında yer alan "Bosch PSB 500 RE" ve "Bosch PSB 500 RA" darbeli matkaplar, fazla deneyimi olmayan kullanıcılara hitap ederken, "Universal" sınıfındaki "PSB 650 RE", "PSB 750 RCE" ve "PSB 750 RCA" matkaplar kendileri için proje geliştiren, profesyonel ürünlere bütçe ayırmak istemeyen, ancak verimli kullanım ve mükemmel performansı bir arada bulmak isteyenleri, "Expert" sınıfındaki "PSB 850-2 RE", "PSB 850-2 RA", "PSB 1000-2 RCE" ve "PSB 1000-2 RCA" ürünler ise yüksek beklentileri olan kendin yapçıları kendine çekiyor.

Yeni nesil "kompakt dekupaj testereler"de de kolaylıklar Bosch kullanıcılarını bekliyor.
"Easy" sınıfı Bosch PST 700 E dekupaj testereler benzerlerinden yüzde 20 daha küçük, yüzde 15 daha hafif oluşlarıyla düz ve eğimli yüzeylerin kesimini ideal kılıyor. "Universal" sınıfı Bosch PST 800 PEL dekupaj testereler eskisinden yüzde 10 daha küçük ve hafif üretilirken, "Expert" sınıfındaki Bosch PST 900 PEL ve Bosch PST 1000 PEL testereler ise yüksek beklentileri olanlara hitap ediyor.

İlknur Akgül Ardıç Essance-İstanbul İletişim Danişmanlığı
(212) 352 41 92, [email protected]
Andaç Ziyal, Bosch San. Ve Tic.A.Ş:
(212) 335 06 00, [email protected]


Geri Dön