27 / 04 / 2024

Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi artıyor!

Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi artıyor!

NUH Beton A.Ş. tarafından 274 oda kapasiteli olarak hayata geçirilen ve 2 bloğu Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanan Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi 362 odaya çıkıyor.



NUH Beton A.Ş. tarafından İstanbul Bostancı'da inşa edilen Bostancı Nuh Oteli projesinin A ve B bloğu Dedeman Bostancı Hotel & Convention Center adı altında Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanmıştı. 


Toplam 252 odası bulunan Dedeman Bostancı Otel'in kapasitesi inşaatı tamamlanan, fakat henüz işletmeye açılmayan C blok ile birlikte 362 odaya çıkıyor. Kapasite artışı işlemi 12 milyon 213 bin 600 TL'ye mal olacak. 


Bostancı Dedeman Oteli'n sergi salonu olarak kullanılan A bloğu zemin kat, 252 odalı B bloğu zemin+17 katlı, 110 odalı C bloğu ise zemin +11 kat şeklinde tasarlandı. 


Otel içerisinde spor alanları, yüzme havuzları, tüm saha için açık ve 4 kat kapalı otoparklar, su deposu ve sığınaklar gibi sosyal alanlara da yer veriliyor. 


Dedeman Bostancı Oteli Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 kilometre mesafede, en yakın metro istasyonuna 200 metre, otogara ise 11 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön