18 / 05 / 2024

Bostanlı'da çıkan yangın paniğe neden oldu!

Bostanlı'da çıkan yangın paniğe neden oldu!

İzmir Karşıyaka'ya bağlı Bostanlı Semti'nde, 6522 Sokak'taki Soyak Mevişehir Evleri A Etabı'nda, 16 katlı apartmandan yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yoğun duman nedeniyle mahsur kalan çok sayıda kişiyi tahliye etti




Karşıyaka'da 16 katlı bir apartmanda çıkan yangın, panik yaşattı.  Binada bulunan daireler tahliye edildi[ dumandan etkilenenler oldu  İzmir Karşıyaka'ya bağlı Bostanlı Semti'nde, 6522 Sokak'taki Soyak Mevişehir Evleri A Etabı'nda, 16 katlı apartmandan yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yoğun duman nedeniyle mahsur kalan çok sayıda kişiyi tahliye etti. Henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan patlama nedeniyle ise evlerin camlan kırıldı, kapı ve pencerelerde hasar oluştu. Patlamanın etkisiyle çevreye saçılan cam kırıklarından, bazı vatandaşlar yaralandı. 

Bacadan mı çıktı? 

Yangının sitedeki evlerde bulunan çöp atma baca sistemine atılan sönmemiş bir sigaranın, burada biriken metangazıyla temas etmesi sonucu çıkmış olabileceği belirtildi. Soğutma işlemlerinin ardından apartmana giren polis ve itfaiye ekipleri inceleme başlattı. 


Milliyet Ege


Geri Dön