07 / 05 / 2024

Boulevardi Rezidans 11 Aralık Salı günü görücüye çıkıyor!

 Boulevardi Rezidans 11 Aralık Salı günü görücüye çıkıyor!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Gayrimenkul sektörünün lider şirketlerinden Emaar Türkiye'nin Genel Müdürü Ozan Balaban'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Boulevardi projesinin basın toplantısı 11 Aralık Salı günü düzenlenecek



Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties'in Türkiye'deki ilk projesi Toskana Vadisi’nin ardından ikinci bir yatırım olarak gerçekleştirdiği Çamlıca’daki yeni projesi pek çok ilke imza atmaya hazırlanıyor. 


Henüz satışı başlamadan Türkiye'nin ve Avrupa'nın En İyi Karma Mimari Projesi Ödülleri'ne layık görülen Boulevardi Projesi, Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi, Türkiye'ye ilk kez giriş yapacak olan The Address Hotel'in yanı sıra içinde yer alan meydanlar, konutlar, ofisler, eğlence merkezleri, hayvanat bahçesi ile çok kapsamlı ve entegre bir yaşam alanını barındırıyor.


Boulevardi İstanbul projesi kapsamında 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte konut seçenekleri yer alıyor. 35 ila 400 metrekarelik konutların yer aldığı Boulevardi Rezidans kapsamında ilk etapta 240 konut yer alıyor. 


0216 547 17 17

http://www.emaar.com.tr

http://www.boulevardi.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön