12 / 05 / 2024

Boydak Holding, Kayseri'deki ilk ve ortaokulunun açılışını yaptı!

Boydak Holding, Kayseri'deki ilk ve ortaokulunun açılışını yaptı!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak, uluslararası düzeyde eğitim verecek olan ilk ve ortaokulun açılışını yaptı. 34 derslikten oluşan okulda bilişim sınıfları ve üç boyutlu eğitim merkezi de bulunuyor



Yabancı öğrencilerin de kabul edileceği okulda dersler aynı anda hem İngilizce hem de Türkçe olarak 2 öğretmen tarafından verilecek. 34 derslikten oluşan okulda bilişim sınıfları ve üç boyutlu eğitim merkezi de  bulunuyor. Açılış törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, işadamı Hacı Boydak ve Şükrü Boydak katıldı. Törende konuşan Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, eğitim gönüllüsü Şükrü Boydak’ın katkılarıyla ‘öğrenci merkezli ve sosyal okul konsepti’ anlayışı ile 5 ayda bitirilen 13 bin metrekare bahçeye sahip, 11 bin metrekare kapalı alanı olan kolejde 34 derslik bulunduğunu söyledi.


    Okulu, eşi Aliye Boydak adına yaptırdıklarını belirten Şükrü Boydak, konuşmasında, “Ülkemizin geleceğine mührünü vuracak yeni çiçeklerin yeşermesi ve ihtişamlı tarihimize bizleri yeniden ulaştıracak ideal neslin oluşumu adına büyük umutlar bağladığımız okulumuzun açılışını yapıyoruz. Boydak Holding, yurtiçinde ve yurtdışında pek çok eğitim projesinin de içinde yer aldıklarını bu eğitim kurumlarındaki başarılardan gurur duyduklarını söyledi. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, “Biz, Boydak ailesinin eğitime ve diğer alanlarda yaptığı hayır işlerini saymakta zorlanıyoruz. Ama onlar büyük harcamalarla bu yatırımları yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Zaman/ERSAN TEMİZEL


Geri Dön