01 / 05 / 2024

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.



Skala sahibi olmak isteyen kişiler, Skoda’nın güncel fiyatlarını merak ediyor. Skoda, temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyerek resmi internet sitesinden yayımladı. Bu kapsamda, Scala modeline tamı tamına 225 bin 500 TL zam geldiği öğrenildi.

Skoda Scala 125 senelik köklü bir mirasın değişmez dizayn değerlerini Çek kristal işçiliğinin pürüzsüz ve keskin hatları ile beraber harmanlayarak hem dinamik ve hem de şık ayrıntıların uyumunu ortaya koyan dizaynıyla karşınıza çıkıyor.

MOTORLAR

1,0 TSI benzinli 110 PS ile beraber aynı zamanda 1,5 TSI benzinli 150 PS güç çıkışı sunan benzinli motor ailesiyle tamamlanıyor. Tüm motor opsiyonları 7 ileri DSG otomatik şanzımanla beraber kombine edilebiliyor.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

ŞANZIMAN VE SÜRÜŞ MODLARI

7 ileri DSG otomatik şanzıman yumuşak ve seri vites geçişleriyle ihtiyaç hissettiğiniz zamanda tepkilerinize hızlı bir şekilde cevap verirken yakıt ekonomisine pozitif katkı sunar. Sürüş Modu Seçeneği orta konsoldaki Mode tuşuyla beraber aktif hale getirilir. Eco, Normal, Sport ve Inpidual olmak üzere dört çeşit sürüş karakterine göre otomobilinizin sürüş ayarlarını adapte edebilirken Alçaltılmış Spor Şasi özelliğine sahip otomobillerde ise şasi sertliğini Normal ve Sport olmak üzere 2 çeşit duruma uyarlama olanağına da sahip olabilirsiniz.

Peki, Skoda Scala’nın temmuz fiyatı kaç TL oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön