26 / 05 / 2024

Braas yeni Diva kiremitlerine Likya Antik'i ekledi!

Braas yeni Diva kiremitlerine Likya Antik'i ekledi!

çatı uzmanı Braas; tasarım kiremit serisi œDivaya yeni bir doku olanœLikya Antiki ekledi. Diva serisinde ilk defa kiremit yüzeyinde beyaz / krem taban renginin kullanıldığı Likya Antik ile çatıların estetik yanı ön planda olacak.



Tasarımcılar tarafından dokuları özel olarak yaratılan Likya Antik; Braas tarafından tasarım patenti ile de koruma altına alındı.

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas; çatıların işlevselliği haricinde estetik, dekoratif özelliklerini de vurguluyor. Bu amaçla da üretilen tasarım kiremit serisi œDİVA kapsamında bir ilk daha gerçekleştirildi. Alışılmış, klasik kalıpların dışında yeni bir dokuya sahip olan œLikya Antik kiremitlerinde ilk defa beyaz / krem taban rengi kullanıldı. Güneşin yönüne göre gün içerisinde çatıların taban rengi üzerinde kırmızı ve kahverengi ışık oyunları oluşturan seri; ismini Akdeniz"in eşsiz doğasına sahip antik bölgesi Likya"dan alıyor.

Braas çatı modacısı olarak; çatıların klasik kiremit görüntüsünden sıyrılarak sıra dışı, seçkin bir tarza sahip olmasını sağlıyor. Özellikle dekorasyona önem veren kullanıcıların, tasarımcıların, mimarların gözdesi haline gelen œLikya Antik ile çatılar kişilerin zevkine göre farklılaşabiliyor.

Zorlu ve özel bir üretim süreci

Braas Likya Antik serisi kiremitleri; normal üretim süreçleri sonrasında özel bir yüzey uygulama yöntemine tabi tutuluyorlar. Dokuları tasarımcılar tarafından özel olarak çalışılan Likya Antik kiremitleri bu işlem sonrasında farklı renklerden oluşan portakal kabuğu görünümlü bir yüzeye sahip oluyorlar. Bu sayede gün içerisinde güneşin değişik açılarına göre çatılarda farklı renk algıları ortaya çıkıyor.

İlk defa beyaz / krem taban rengi uygulanan Likya Antik"in dahil olduğu DİVA serisine yeni renk kombinasyonlu doku tasarımları da tüm hızıyla devam ettiriliyor.

Braas çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya"da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 4 kıtada, 42 ülkede 150"den fazla üretim tesisi ve 10.000 çalışanı ile her yıl 100 milyon m2"den fazla çatı kaplayarak sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye"de Braas markası ile 1998"den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.
monier.com.tr


Geri Dön