19 / 05 / 2024

Braas'dan enerji üreten akıllı çatılar!

Braas'dan enerji üreten akıllı çatılar!

Evinizin sıcak su ve kombi ihtiyacını karşılayan bu sistemler çatınızı enerji üssü haline getiriyor



Çevre dostu "Güneş Enerjili Çatı Sistemleri" Türkiye'de ilk defa BRAAS ile entegre bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Evinizin sıcak su ve kombi ihtiyacını karşılayan bu sistemler çatınızı enerji üssü haline getiriyor. 
 
"Çatı çözülmesi gereken bir sistemdir." felsefesiyle müşterilerine hizmet veren Braas; yeni ürünleri "Güneş Enerjili Çatı Sistemleri" ile firma misyonlarına yeni bir boyut katarak, çatıyı enerji üreten bir merkez haline getiriyor. Sistemdeki güneş kolektörleri ile akıllı hale gelen çatılar; bu sayede evlerin ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılıyor. Braas güneş kolektörlerinin gelişmiş teknolojisi en sert iklim koşullarına uygun olarak geliştirildiği için; Türkiye şartlarında üstün verim sağlayarak; bir evin kişi başı sıcak su ihtiyacını %70 oranında karşılıyor.

Türkiye'de Braas bir ilki gerçekleştirerek; çatı uzmanı kimliğiyle solar sistem konusunda da  çözümler üretmeye başladı. Enerji üretimi esnasında doğaya hiçbir zararlı madde emisyonunda bulunmayan güneş enerjili çatı sistemi; Braas'ın profesyonel ekibi tarafından, çatıya tam uyumlu olarak monte ediliyor. Bu sistemler aynı zamanda sızdırmazlık garantisine de sahip.

Mevcut enerji sistemlerinin yarattığı görüntü kirliliğine estetik yönü ve entegre yapısıyla çözüm bulan Braas; müstakil evlerden apartmanlara, turistik tesislerden sosyal yapılara kadar tüm binalarda kullanılabiliyor. 
 
Neden Güneş Enerjisi?

Yaşanan küresel ısınma Dünya'da temiz enerji kaynaklarına duyulan gereksinimi günden güne artırıyor. Kullanılan enerji kaynaklarının da gün geçtikçe azalması alternatif enerji kaynaklarına yönelime sebep oluyor.

Yenilenebilir yani tükenmeyen enerji kaynakları sıralamasında ilk sırada yer alan Güneş; milyonlarca yıl tükenmeyecek enerji kapasitesine sahip konumda. Dünyanın yıllık enerji ihtiyacını sadece birkaç saat içerisinde Dünya'ya ulaştıran Güneş; tamamen ücretsiz bir kaynak olmasının yanı sıra atıksız olduğu için doğa dostu. 

Coğrafi konumu itibariyle ülkemizde, güneşlenme alanları ve süreleri oldukça yüksektir. Bu avantajdan yararlanarak "Güneş Enerjisi Sistemleri"nin kullanılmasını yaygınlaştırma hedefine sahip olan Braas; ülke ekonomisine milyarlarca dolarlık tasarruf sağlayacaktır.


Geri Dön