17 / 05 / 2024

Braas'tan su yalıtımı geçiş aparatı!

Braas'tan su yalıtımı geçiş aparatı!

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Braas; çatı sistemlerine yeni çözümler eklemeye devam ediyor



"Su Yalıtımı Geçiş Aparatı" detay çözümü ile çatıların olumsuz hava koşullarına karşı direnci arttırılarak, su sızdırmalarına karşı maksimum direnç sağlanıyor.

Yağışlara bağlı olumsuz hava koşulları çatılara zarar veren en önemli dış faktörlerden birisi. Bu nedenle çatı sistemlerinin dayanıklılığını uzun süreli olarak korumak için su yalıtımı uygulamaları büyük önem taşıyor. Doğru su yalıtımı uygulamaları ile çatı üst yapısının yanı sıra, çatının altındaki kısımların da suyun ve rutubetin zararlarından korunması sağlanıyor.

Braas Çatı Sistemleri su yalıtımına yönelik olarak geliştirdiği çözümlere bir yenisini daha ekledi. Mevcut ürün gamında; düşük eğimli çatılardan, aşırı rüzgar alan çatılara kadar çok farklı amaçlara yönelik olarak su yalıtımı ve su yalıtımı detay çözümleri bulunuyor. Mevcut ürün gamına en son eklenen "Su yalıtımı geçiş aparatı" ile de çatı düzlemi üzerinde su yalıtımının düzgün bir şekilde izole edilmesi sağlanıyor. 12,5 cm çapında dairesel geçiş alanı imkanı veren aparatın klipsli kenarları, su yalıtımını sıkıca kavrayarak, olası su sızdırma problemlerini ortadan kaldırılıyor. Anten çıkışlarından, havalandırma bacalarına, solar sistemlere kadar geniş bir kullanım alanı olan su yalıtımı geçiş aparatı tüm çatılarda tamamlayıcı bir detay çözümü olarak önem taşıyor.

Braas Çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya'da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 4 kıtada, 46 ülkede 150'den fazla üretim tesisi ve 11.155 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor. 

Türkiye'de Braas markası  ile 1998'den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36 bin metrekare alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.


Geri Dön