28 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir Silence Hotel Mart 2013'te kapılarını açıyor!

 Brandium Ataşehir Silence Hotel Mart 2013'te kapılarını açıyor!

Brandium Ataşehir projesi içinde konumlanan; 2013 Mart ayında kapılarını açmaya hazırlanan Silence Istanbul Hotels &Convention Center bölgeye yeni bir soluk kazandıracak.




Ataşehir’in vazgeçilmeyecek noktalarından biri haline gelecek Silence Istanbul Hotels &Convention Center’ın Genel Müdür Yardımcılığı görevine Orhan Genceli getirildi. Kongre Turizminde bölgeye yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen ve sektöre oldukça iddialı giren Silence Istanbul Hotels & Convention Center, tecrübeli isimleri kadrosuna eklemeye devam ediyor.  


İstanbul Anadolu Otelcilik Lisesi, Turizm işletme ve Florida International University de Yiyecek ve İçecek Ürün yönetimi üzerine yüksek lisans eğitimlerine sahip olan Orhan Genceli sektörde okurken kariyer yapan başarılı yöneticilerden biri olarak da tanınıyor. 1971 doğumlu Genceli; genç yaşına rağmen donanımlı alt yapısı ve tüm dünyayı dolaşarak edindiği zengin vizyonuyla sektörün renkli kişiliklerindendir.


Daha önce Hyatt Regency İstanbul, Intercontinental Hotel Astana Kazakistan, Royal Caribbean International -Miami ABD, Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi, Dorint International ve Sirkeci Grup Otelleri, Dedeman Şile ve Bulgaristan, Leogrand Hotel & Convention Center Moldova'da ve Maritim Pine Beach Belek otellerinde görev yapan Orhan Genceli, yeni açılacak olan Silence Istanbul Hotel& Convention Center'da Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışma hayatına devam edecek. 


Geri Dön