28 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir ulaşım krokisi!

Brandium Ataşehir ulaşım krokisi!

Emay İnşaat ve Erko Group projesi Brandium Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan Ataşehir'de konumlandırıldı. Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi bugün satışa çıktı... İşte Brandium Ataşehir ulaşım krokisi...



EMAY İnşaatın Erko Group ile beraber, Ataşehirde hayata geçirdiği Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi bugün satışa çıktı.

Projede 1+0, 1+1, 1.5+1,2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1,5+1 seçeneklerinden oluşan 1150 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor.

5 katta bir özel kat bahçeleri, su konseptli yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları, spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehirde 60 bin metrekare, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan 250 mağaza bulunacak.

Alışverişin çok ötesinde bir deneyimi ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlayan mekanda kültürel faaliyetlere ayrılmış alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanan eğlence merkezleri, dünya mutfaklarından fast fooda kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, bowling salonu, sinema ve tiyatro salonları gibi hayata renk katacak pek çok hizmet yer alacak.

Proje içerisinde yer alan beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel ise hem Brandium Ataşehir sakinlerine hem de Ataşehire hizmet verip, Ataşehire değer ve prestij katacak. Proje kapsamındaki AVM ve otellerin teslimlerinin 2012, rezidansların ise 2013'te yapılması planlanıyor.

İŞTE BRANDIUM ATAŞEHİR ULAŞIM KROKİSİ

http://www.brandiumatasehir.com

444 12 00

SATIŞ OFİS ADRES : Pleon Sportivo Halk Cad. Kent Plus PK:34746 Yeni Sahra, Ataşehir, İstanbul

E-POSTA:  [email protected]



Geri Dön