Ekonomi

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol varil fiyatı bugün 100 doların altına geriledi. Kritik OPEC toplantısından önce gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin, Motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum 3 Ağustos 2022... Kritik OPEC toplantısından önce petrol piyasası yakından takip ediliyor

Brent petrol varil fiyatının 100 doların altına düşmesi ile akaryakıt fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Kritik OPEC toplantısından önce petrol piyasası yakından takip ediliyor.

Brent petrol fiyatının düşüşe geçmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklşentisini gündeme getirdi. 
Brent petroldeki düşüşn en önemli unsurlarından biri küresel petrol talebine yöenlik meydana gelen endişeler olduğu ifade ediliyor. 

Peki akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? Benzine indirim mi geliyor? Motorine indirim gelecek mi? İşte tüm merak edilenler...

TALEP AZALDI, PETROL FİYATLARI DÜŞTÜ

Stoklarda meydana gelen artış beklntisi dünyanın en büyük petrol tüketicisi ülkede talebin düşük seyrettiği algısı fiyatları aşağı yönlü çekmeyi destekliyor.

GÖZLER KRİTİK OPEC TOPLANTISINDA

Petrol piyasası, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun bugün yapacağı toplantıya çevrildi. Eylül ayına yönelik üretim politikasının görüşüleceği toplantıda, grubun üretimini sabit tutacağı ya da çok az artıracağı beklentiler arasında yer alıyor.


 

BENZİN, MOTORİN VE LPG'YE İNDİRİM VAR MI?

Brent petrol varil fiyatının bugün yeniden 100 doların altına düşmesinden sonra sürücüler akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı? sorusunun yanıtını merak ediyor.

 Petroldeki düşüşün devam etmesi halinde indirimin gerçekleşeceği uzmanlar tarafından ifade edilirken küresel çaptaki gelişmeler aksi bir durum yaşnamasına da neden olabilir. Yakın bir zamanda akaryakıt fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Peki bugün benzin, motorin ve LPG ne kadar? 3 Ağustos 2022  güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

 

3 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

İstanbul: 24,50 TL
Ankara: 24,61 TL
İzmir 24,63 TL

3 AĞUSTOS 2022 SON DAKİKA BENZİN FİYATLARI

İstanbul: 22,24 TL
Ankara: 22,36 TL
İzmir: 22,36 TL

3 AĞUSTOS 2022 LPG FİYATLARI

İstanbul: 11.35 TL
Ankara: 11.37 TL
İzmir: 11.04 TL

 

Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi mi? İşte 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Benzin ne kadar oldu? 2 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 2 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!