03 / 05 / 2024

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.



YİYECEK-içecek sektörünün devlerinden BTA, havalimanları ve denizyollarının ardından, Türkiye’nin yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’daki 'Foods in the Woods' ile şehir merkezine adım attı. Yaklaşık 2 milyon euro yatırımla hayata geçirilen alanda, Anadolu lezzetlerinden dünya mutfağına kadar türlü seçenekler var. BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, düzenlenen toplantıda şunları söyledi: "Günde 90 bin kişi BTA’nın işlettiği noktalarda yemek yiyor. Şehir içine havalimanları ve İDO dışında da BTA olarak girme stratejimizi oluşturmuştuk. Bunun sonunda da Turkmall ile önemli bir işbirliğine imza attık. Bu sortaklık bizim için çok önemli. Bu ayede dünyaca ünlü markalarla da ortaklıklar kurduk."


HEM KONSER HEM YEMEK


Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu da, "UNIQ İstanbul’da ziyaretçilerimiz bir yandan dünya starlarını dinleyecek, diğer yandan da Foods in the Woods restoranlarında vakit geçirecekler" diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön