06 / 07 / 2024

BTM, dünya yapı fuarına katılıyor!

BTM, dünya yapı fuarına katılıyor!

Yalıtım sektörünün başarılı ismi BTM, dünyanın en prestijli yapı fuarında ülkemizi temsil edecek. tüm dünyadan 430 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda Türkiye, bu yıl "Milli Katılım" organizasyonuyla yer alacak.




Yalıtım sektörünün önde gelen kuruluşlarından BTM, Kasım ayında Paris'te düzenlenecek olan Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı Batımat'a katılmak üzere kolları sıvadı. Fransa'nın başkenti Paris'te iki yılda bir düzenlenen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı, 4-8 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. BTM, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuara katılarak sektörün uluslararası önde gelen temsilcileriyle bir arada olacak. 2011 yılında 2800 katılımcı ile yüzölçümü 225 bin metrekare olan ve tüm dünyadan 430 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda Türkiye, bu yıl "Milli Katılım" organizasyonuyla yer alacak.


İletişim alanı

Batımat'ın tüm yapı sektörü için vazgeçilmez bir iletişim alanı olduğuna dikkat çeken BTM İhracat Müdürü Kubilay Özcan, "BATIMAT sayesinde dünya çapındaki müşterilerimiz ile bir araya gelme şansını yakalıyor ve yeni müşteriler ediniyoruz" dedi. 


Yeni ürünler sırada

Fuar boyunca Cezayir, Fas, Tunus, İsrail, Libya, Romanya, Ukrayna, Rusya, Morokko, Belçika, Brezilya gibi çok çeşitli ülkelerden gelen yapı profesyonellerinin BTM'nin ürünlerine gösterdikleri ilgiyi bu sene de beklediklerini dile getiren Kubilay Özcan, BTM'nin fuarda birçok yeni ürünüyle yer alarak ülkemizin bu sektördeki gücünü sergileyeceğini sözlerine ekledi. Kubilay Özcan, "Fuar boyunca standımızı ziyaret eden profesyonelleri yeni ürünlerimiz ile şaşırtacağız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön