Kripto Paralar

Bu altcoinler yeni haftaya damga vuracak! İşte kripto paralardaki düşüşe rağmen bomba gibi gelen 10 altcoin!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralardaki düşüş devam ederken, 29 Mayıs haftasına damga vuracak altcoinler açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o altcoinler... Peki hangi kripto paralar kazandıracak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para piyasasındaki düşüşler devam etse de bazı altcoinler bu haftaya haftaya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 

Peki hangi kripto paralar kazandıracak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


1. 23 Mayıs-USDD!

Dün, Tron‘un stablecoini USDD, L Bank borsasında listelenecek. Bunun Tron'a etkisi nasıl olacak?

 

2. 24 Mayıs-Metis (METİS)!

Bugün, Metis (METİS), Youtube üzerinden yeni bir soru yanıt etkinliği gerçekleştirecek. Coinin geleceği ve projeleri hakkında çok aydınlatıcı olması bekleniyor.

3. 24 Mayıs-AGEUR!

Bugün, AGEUR, Discord kanalları üzerinden yeni bir toplantı ve birçok etkinlik gerçekleştirecek. Bu, AGEUR severlerin uzun zamandır beklediği şeyler arasında yer alıyor. 

Onedio'nun aktardığına göre, yeni haftaya bomba gibi girmesi beklenen altcoinler şu şekilde:

4. 24 Mayıs-Dijital Bits (XDB)

Bugün Dijital Bitler (XDB), başarılı kripto para borsası BitFinex üzerinde listelenecek. XDB'nin yeni bir borsada listelenmesiyle beraber fiyatın nasıl değişeceği de merak konusu oldu.

5. 25 Mayıs-Kava (KAVA)!

Yarın, Kava (KAVA), Ethereum ve Cosmos ortak zincir ağı olan 1.0 Mainnet Launch’unu gerçekleştirecek. Kava Türk yatırımcılar tarafından da oldukça sevilen coinler arasında yer alıyor. Bu Launch ile beraber bizleri neler bekliyor?

6. 25 Mayıs-UFO Gaming (UFO)!

Yarın, UFO Stake Dapp lansmanını yapıyor. UFO Gaming de yine Türk kripto severlerin yabancı olmadığı platformlar arasında yer alıyor.
 

7. 25 Mayıs-Theta Network (THETA)!

Yarın Theta Network (THETA), canlı bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Yatırımcıların kafalarındaki soru işaretlerini gidermeyi planlayan THETA ekibi bunu yapabilecek mi?

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Kripto paralar neden düşüyor? İşte kripto paraları düşüren o 2 kritik etken!

Bitcoin kan kaybetmeye devam ediyor! 8 haftayı kayıpla kapattı!