Ekonomi

Bu ayın sonunda kadar süresi var! Cebinde bu kart olanlar yaşadı

Paraf Mobil'i olan kişilere Vatan'da büyük indirim var. Kampanya 1-30 Eylül tarihleri arasında geçerli. İşte haberin ayrıntıları...Buna göre 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar

Cebinde bu kartı taşıyanlara flaş duyuru var! Alışveriş yaptıkça kazanacağınız kampanya duyurusu yapılmış durumda. Buna göre 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com.tr’de Paraf POS’undan tek seferde yapacağız alışverişlerin ardından 200 TL ödeme alabilmek mümkün. 

Vatan’da 2000 TL ve üzeri işleminize 100 TL; 5000 TL ve üzeri işleminize 200 TL ParafPara ödemesi olacaktır. Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekiyor ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, VATAN yazıp 3404’e  SMS gönderme gerekmekte. 

Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS’le yapılacaktır Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecektir. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir. 

18 ARALIK’A KADAR KULLANILACAKTIR
Kazanılan ParafPara’lar 18 Aralık 2022 tarihine kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 19 Aralık 2022 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile bir kez yararlanabilir ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilecek. 

Kampanya süresince;  2 taksitte +2, 3 taksitte +3 ve 5 taksitli işlemlerde ise +4 taksit kazanımı sağlanacaktır. Artı taksit eklenmiş hali ile en fazla 9 taksit yapılabilecek.

BDDK’nın sektör bazındaki taksit kısıtları gereğince durum şöyle; telekomünikasyon ürünlerin alımlarında taksit uygulanamayacaktır. Elektronik eşya alımlarında ve fiyatı 5000 TL üzerinde olan televizyon alımlarında taksit sınırı  4 ay; fiyatı 5000 TL’e kadar olan televizyon alımlarında taksit sınırı 9 ay uygulanmalı. Kampanya artı taksit eklenmiş olarak taksit sınırı olmayan diğer ürünlerde 9 taksit ile sınırlı.

Kampanyaya katıldıktan sonra katılım kanalı değişikliği yapılamayacak.
İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmakta.
Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e SMS gönderilmeli Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamakta.
Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmeli.Bu SMS ücretsiz.