Otomobil

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...özellikle sıfır otomobil piyasasının aniden yükselmesi, vatandaşların araç alımını da zorlu bir hal aldı

İcralık konut satışlarının popülerliği artarken, icralık satışlarda bir diğer popüler hale gelen alan araçlar oluyor. özellikle sıfır otomobil piyasasının aniden yükselmesi, vatandaşların araç alımını da zorlu bir hal aldı. Araç alırken artık iki kere değil, dört beş kere düşünmek olan vatandaşlar, çareyi uygun fiyattan ihaleye çıkan icralık araçlarda buluyor.

Vatandaşların araç alımını kolaylaştırmak için harekete geçen Ziraat Bankası, icra yoluyla ikinci el araç satışına başlıyor. Bu doğrultuda banka bu ay 1 tane Peugeot, 2 tane de Skoda markalı araçları ihaleyle satışa çıkardı.

PEUGEOT MARKA ARACIN İHALESİ BAŞLADI
2019 model Peugeot 301 model, "34 CAD 846" plakalı aracı ihale yoluyla satışa sunan Ziraat Bankası aracın ihale açılış bedelini 295.000 TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI'NDAN İKİ SKODA İHALESİ
Banka tarafından satışa sunulan bir diğer model de Skoda oldu. 2 tane Skoda aracı İstanbul'da satışa sunan banka, ilk aracın "34 BNT 302" plakalı 2018 model Skoda Superb olduğunu ve ihale başlangıç bedelinin 635.000 TL olduğunu belirtti.

Bir diğer araç ise "34 COY 559" plakalı 2020 model Skoda Superb oldu. Bu araç için belirlenen ihale başlangıç bedelei ise 800.000 TL oldu.

 

Spor görüntüsü ve tasarımı ile göz kamaştıran Skoda SuperB’nin yanı sıra 2020 model başka bir araç satışı daha gerçekleştireceğini duyuran Ziraat Bankası, bu ay itibariyle Audi A4 model araç için teklifleri almaya başladı. İhale boyunca teklifleri değerlendirecek olan Ziraat Bankası, artışların 500’er TL olmasını bu ilan için de şart koştu. İhaleyi çevrimiçi olarak kendi sitesinin gayrimenkuller sekmesinden gerçekleştirecek olan Ziraat Bankası, bu aracın ihale başlangıç bedelini 1 milyon 450 bin TL olarak belirlerken; ihaleye katılım ücretini ise, 87 bin TL olarak kamuoyunun bilgisine sundu.