29 / 04 / 2024

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 



Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ederken uzmanlar, ihtiyaç dışı nakit tutulmaması şeklinde uyarıları da peş peşe yapıyor. 

Sert rüzgarların estiği borsa tarafında bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken,  Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/taaardu üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı.

Peki bu hafta yatırımcıları hangi hisseler üzdü? İşte Borsa Temel Analisti Tardu Barlas'ın o paylaşımı...


Tardu Barlas'ın paylaşımı şu şekilde:

Tardu Barlas'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

 

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Prof. Dr. Naci Görür bu kez ezber bozdu: Deprem beklemediği yerleri açıkladı!

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön