10 / 05 / 2024

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!



Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

AYEDAŞ- ELEKTRİK KESİNTİSİ ÖĞRENMEK İÇİN SORGULAMA EKRANI NASIL YAPILMAKTADIR?

AYEDAŞ - Anadolu Yakası’nda bulunan ilçelerin elektrik kesinti ve arıza işlerinden sorumludur. BEDAŞ ise Avrupa Yakası’nda meydana gelecek olan günlük elektrik tedarik ve arıza işlerine bakılmaktadır.

BEDAŞ- ELEKTRİK KESİNTİSİ ÖĞRENMEK İÇİN SORGULAMA NASIL YAPILMAKTADIR?

İstanbul Avrupa Yakasındaki ilçelerde yaşayan vatandaşlar, yapılacak olan planlı- programlı olan elektrik kesintilerine dair bilgileri önceden öğrenilebilir. Bu kesinti ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde bulunan Planlı Kesintiler bölümünden mobil web sitesinden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ek olarak da Planlı Elektrik Kesintilerine dair SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvuruda bulunabilirsiniz.

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!


Geri Dön