29 / 04 / 2024

Bu illerde yaşayanlar dikkat: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Bu illerde yaşayanlar dikkat: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor" denildi.




Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Adana, Osmaniye, K.Maraş, Hatay, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ,  Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor" denildi.



MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, Afyon çevreleri ile öğleden sonra Güney ve İç Ege'nin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.


İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeybatısı ve Sivas çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısının sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya ve Erzurum çevreleri, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batısı ile Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam Malatya, gece saatlerinde Tunceli ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.


GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri, öğleden sonra batısı, zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa, akşam ve gece saatlerinde Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.


HaberTürk


Geri Dön