28 / 04 / 2024

yağış beklenen iller

yağış beklenen iller

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Van, Şırnak ve Hakkari için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Uyarıda yağışların, Hakkari ve Van'ın yükseklerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edildiği belirtildi.

Meteorolojiden çok kuvvetli yağış uyarısı!

Meteorolojinin yaptığı uyarıda vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, sel ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı uyarıldı. Uyarıda, kuvvetli yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Hafta sonu yağış geliyor!

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava hafta sonunda etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bugün akşam saatlerinde yeni bir yağışlı sistemin etkisine girileceğini duyurdu

Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor" denildi.

Bu illerde yaşayanlar dikkat: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor" denildi.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde yağışla birlikte 3 ila 5 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yurdun bazı kesimlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak!

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, İstanbul'un kuzey kesimleri sağanak yağışlı olacak

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, İstanbul'un kuzey kesimleri sağanak yağışlı olacak

Türkiye, haftasonunu yağışlı havanın etkisinde geçirecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Türkiye, yarın akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak yeni bir yağışlı sistemin etkisine girecek. Hava sıcaklığı, 6-10 derece azalacak

Meteoroloji'den İç Anadolu ve Karadeniz için kritik uyarı!

Meteoroloji İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den Marmara ve Ege için kuvvetli yağış uyarısı!

Özellikle cumartesi günü Balıkesir, Bursa, Yalova, Çanakkale, İstanbul ile İzmir, Aydın'ın kıyı kesimlerinde, Manisa ve İstanbul'da etkili olacak yağışlarla hava sıcaklıkları 20 derecenin altına kadar düşecek.

Meteoroloji'den 4 il için yağış uyarısı!

Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde için sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgenin 16 Eylül Salı gününden itibaren yağışlı ve serin havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Meteoroloji'den 4 il için uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlğü, bölgede halen aralıklarla devam eden yağışın yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini tekrar artırarak, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinde kuvvetli olacağının tahmin edildiğini açıkladı.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor

65 yaş aylığı, evde bakım parası, dul ve yetim maaşı alanlara müjde! Zamlar kesinleşti: Şimdi yeni rakamlara göz atın!

Dul ve yetim maaşı, evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı ve engelli maaşı gibi ödemelere ilişkin 2024 zamları tek tek açıklandı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

Toyota Corolla'ya 159 bin 500 TL'lik indirim geldi! İşte Corolla'nın piyasayı sarsan Şubat 2024 fiyat listesi! 

Otomotiv devi Toyota yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını açıkladı. Toyota'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya gelen 159 bin 500 TL'lik indirim de yüzleri güldürdü.

Beklenen büyük Marmara depremini buralar 9-10 şiddetinde hissedecek! Deprem uzmanından korkutan analiz! 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili önemli bir yazı kaleme aldı ve olası senaryolar ile depremde neler yaşanabileceğini açıkladı. 

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşı, SED desteğine yüzde 50'ye yakın zam! Şimdi 2024 zamlı yeni maaşlarınıza bakın!

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşı, SED desteği ödemelerine yapılan zam açıklandı. Peki 2024 Ocak zamlı maaşlar kaç lira oldu? İşte merakla beklenen o rakamlar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, kıdem tazminatı tam bu kadar oldu! Şimdi yüzde 49,25 zamlı maaşlarınıza bakın! 

Memur ve emeklinin maaş zammı bugün kesinleşti. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, kıdem tazminat tavanı ve bedelli askerlik ücretleri de değişiyor. Peki hangi maaş ve ödeme 2024'te ne kadar olacak? İşte merakla beklenen o rakamlar...

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Diri fay hattı haritası güncellendi, deprem beklenen iller tek tek açıklandı! Uzmandan 7.4 uyarısı geldi! 

Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremlerin ardından hızlandı. Prof. Dr. Okan Tüysüz, katıldığı bir canlı yayında deprem beklenen şehirleri tek tek sıraladı. 

İlber Ortaylı: İstanbul'da beklenen deprem için gerekli tedbirler alınmıyor! Anadolu'ya taşınma başlamalı!

Beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yorumlar peş peşe geliyor. Türk tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı da İstanbul'da beklenen deprem için gerekli tedbirlerin alınmadığına dikkat çekerek, yapılması gerekenleri tek tek açıkladı.

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

yağış beklenen iller Haberi

yağış beklenen iller


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Van, Şırnak ve Hakkari için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın (Pazartesi) Hakkari ve Şırnak ile Van'ın güney çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Uyarıda yağışların, Hakkari ve Van'ın yükseklerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edildiği belirtildi. Yağışlar sırasında meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması...