04 / 05 / 2024

Bu kahve makinesi ile güne enerjik bir başlangıç yapın! 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu kahve makinesi ile güne enerjik bir başlangıç yapın! 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yapılan sohbetler kahvesiz olmaz diyenler için Philisp ,12 farklı ayarda kahve çekirdeğinin taze çekilmesi teknolojisine sahip espresso kahve makinesini tüketicisinin beğenisine sunuyor. Espresso kahve makinesi üstün öğütme sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor.



 Bu kahve makinesi ile güne enerjik bir başlangıç yapın! 11 Şubat 2023 fiyat listesi
Ocak başında cezve ile fincan fincan kahve yapmak zahmetli bir hal almaya başladı. Üstelik kahve yapılırken geçen zaman ev hanımlarının sohbetleri kaçırmasına da neden olmaktadır. İşte burda devreye Philips espresso kahve makinesi girmektedir. Üstün teknolojiye sahip bu kahve makinesi ile kahve yapmak artık çok kolay. İşte ürün hakkında merak edilenler ve fiyat listesi..

Dokunmatik Ekranlı Kontrol Paneli

  • Dokunmatik kontrol paneli sayesinde, pişirilmek istenen kahve türü ve ısı değerleri için seçim yapılıyor. Tam otomatik şekilde çalışan kontrol paneli, istenen kahve miktarına göre kahve çekirdeği öğüterek pişirmeyi başlatmaktadır.

Ergonomik Şık Tasarım

  • Ergonomik boyutlarıyla, istenen her ortamda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Minimum alan kaplayan kahve makinesi 7,5 kilogram ağırlığa, 433 mm yüksekliğe, 246 mm genişliğe ve 371 mm derinliğe sahiptir.

Maksimum Boyutta Kahve Çekirdeği Öğütücüsü

  • Maksimum kahve çekirdeği öğütmesi için 275 gramlık öğütücü haznesi bulunur. Öğütücü haznesinde yer alan kahve çekirdeğine ve tercih edilen çekirdek boyutuna göre, öğütme işlemi başlatılmaktadır. 12 farklı ayarda kahve çekirdeğinin taze çekilmesi, kahvelerin daha da lezzetli hale gelmesini sağlar.

Yüksek Su ve Süt Tankı Kapasitesi

  • Maksimum su kapasitesine sahip kahve makinesi, tek dolduruşta daha fazla kahve pişirme imkânı sunmaktadır. Tercih edilen bardak boyutuna göre, kontrol panelinden ayarlama yapılmakta ve ona göre su ısıtılmaktadır. Su tankının toplam hacmi, 1,8 litredir.

Peki espresso makinesinin dikkat çeken diğer özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön