İş Fırsatları

Bu kurum rekor sayıda personel alacak! Şoför, güvenlik görevlisi, büro personeli, tekniker, destek personeli...

Hacettepe Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 613 personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Üniversite tarafından yayımlanan ilan ayrıntılarına göre çeşitli alanlarda personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.  Aynı zamanda, ilana ilişkin detaylar ve başvuru şartları belli oldu. Üniversite tarafından alım yapılacak kadroların koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, destek görevlisi, temizlik personeli, koruma personeli, güvenlik görevlisi, destek görevlisi, sağlık teknikeri, sistem programcısı çözümleyici, hemşire, eczacı, diyetisyen, biyolog, fizyoterapist, perfüzyonist ve son olarak da çocuk gelişimcisi olduğu öğrenildi

Hacettepe Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Üniversite tarafından alım yapılacak kadroların koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, destek görevlisi, temizlik personeli, koruma personeli, güvenlik görevlisi, destek görevlisi, sağlık teknikeri, sistem programcısı çözümleyici, hemşire, eczacı, diyetisyen, biyolog, fizyoterapist, perfüzyonist ve son olarak da çocuk gelişimcisi olduğu öğrenildi. Öğrenim durumlarına göre ise kontenjan dağılımlarında farklılık olduğu belirtildi.

ÖĞRENİM DURUMUNA GÖRE KONTENJANLAR

İlgili kadrolara alım yapılacak personellerin lise, ön lisans ve lisans mezunu olmaları gerektiği ifade edildi. Başvuru yapacak adayların eğitim durumuna göre kontenjan alanları şöyle:

İşte detaylar ve başvuru şartları...

 

BAŞVURU YAPMAK İÇİN ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Hacettepe Üniversitesi 613 Sözleşmeli Personel alımına ilişkin yapılacak başvurular yalnızca, KPSS puanlarına göre yapılacağı ve KPSS puan sırasının en yüksekten en düşüğe göre bir sıralama düzenleneceği öğrenildi. Aynı zamanda, herhangi bir sözlü veya yazılı mülakatın yapılmayacağı belirtildi.

İlgili kadrolara başvuracak adaylarda aranan şartlar ise; Türk vatandaşı olması, kamu haklarından herhangi bir sebep yüzünden mahrum olmaması, görevini yapmasına engel olacak nitelikte bir sağlık sorunun bulunmaması, herhangi bir suç hükmünün olmaması, erkek adaylarda askerlik hizmetiyle ilişiğinin bulunmaması veya yapmış olması şeklinde sıralandı.

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı  için https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden, 5 Nisan-19 Nisan tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi.

Çocuklu ailelere Aile Bakanlığından yeni yardım ödemesi geliyor! Bu para mayıs ayında hesaplara yatacak!

İslam Memiş’ten herkesi heyecanlandıran altın tahmini: “Altında asıl rekor...”

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!