28 / 04 / 2024

Bu marka otomobiller fiyatlarına zam yaptı! İşte o markaların modellerine yansıyan zam!

Bu marka otomobiller fiyatlarına zam yaptı! İşte o markaların modellerine yansıyan zam!

Sıfır araç fiyatlarının giderek yükselmesiyle bazı markalar da fiyatlara zam yaptı. Yeni araba sahibi olmak isteyenlerin bu markaların fiyatlarına bakmaları gerekebilir. Dört farklı araba markasının fiyatları artırdığı araç piyasasında gündem oldu. İşte araba fiyatlarına zam yapan markalar…



Son zamanlarda araç fiyatlarındaki artış, orta halli ve düşük gelirli kimseler için bir hayal haline geldi. Özellikle de şu an dört farklı araç markasının arabalara zam yapması dikkat çekti. Alınamayacak kadar yüksek fiyatlarda olan arabalar için Ticaret Bakanlığı'nın düzenleme yapması bekleniyor. Dolar kurunun beklenmedik bir şekilde artması sonucunda payını araçlar da aldı. Fiyatlarda ciddi artış yaşanan bazı otomobiller, araba almak isteyenler için imkânsız hale geliyor.  Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci dört farklı markanın araç fiyatının zamlandığını belirtti.

Nissan, Isuzu ve Fiat bazı araba modellerine zam yaptı

Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci  bazı araç modellerine zam geldiğini duyurarak marka ve modelleri hakkında bilgiler verdi. Bu bilgiler dahilinde VW Amarok, Caddy, Caddy Cargo yüzde 2 oranında zamlanırken Nissan Juke, Qashqai, X-Trail yüzde 4,1 oranında zamlandı. Isuzu D-Max yüzde 11 zamlanırken Yeni Fiat Doblo Cargo, yeni Doblo Combi yüzde 7,2-8,8 zamdan payını aldı.


Geri Dön