01 / 05 / 2024

Bu meslek sadece iki senede konut sahibi yapıyor!

Bu meslek sadece iki senede konut sahibi yapıyor!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş yaptığı açıklamada bulunduğu bölgede 25 satış yapan danışmanın ev alabildiğini söyledi. Gökhan Taş, 2 senede bir daire sahibi yapan ender mesleğin kurumsal emlak danışmanlığı olduğunu söyledi.



YENİ SATIN ALMALARLA SEKTÖRÜ BÜYÜTECEĞİZ
 

Türkiye’de gayrimenkul piyasasının önemli oyuncularından olan Master Türk Grubu, global markaların master franchise haklarını alarak sektörde büyük bir marka karması oluşturmayı sürdürüyor. 2013'te dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye ve Kıbrıs Master Franchise haklarını alan Master Türk Grubu Başkanı Gökhan Taş, 2018 yılında  gayrimenkulde dünya devi Era Real Estate Türkiye & Kıbrıs’ı satın almıştı. Daha sonra gayrimenkul ve otomobil pazarlamasında müzayede şirketi Muzayedecom’u 2021’de hayata geçiren Gökhan Taş, 2022'de de Premier Yapı’yı kurdu. Premier Yapı tarafında 27 ayrı lokasyonda arsa yatırımı yaparak GYO hedefiyle ilerleyen MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, son olarak da dünyanın en yaygın ve en tanınan global gayrimenkul danışmanlık markası Century 21’in Türkiye master franchise haklarını aldı. Yeni nesil franchise modellerini uygulayarak sektörde etkin büyüme hedeflediklerini dile getiren Gökhan Taş, gayrimenkul profesyonelleriyle zorluklarda kenetlendiğini ve büyüme dönemlerinde etkin strateji ile ilerlediklerini kaydetti. Pandemi döneminde royalty almadıklarını dönemler olduğunu dile getiren Gökhan Taş, keza gayrimenkul danışmanı alımıyla ilgili ciddi destek süreci başlattıklarını ve yine teknoloji kullanılarak tanıtımlarına katkılar sunduklarını söyledi.

Bu meslek sadece iki senede konut sahibi yapıyor!


KENDİ CRM PROGRAMIMIZI KULLANIYORUZ

Master Türk Grubu olarak istihdamda niteliği ve gelişimi çok önemsediklerini dile getiren Gökhan Taş, gayrimenkul profesyonelleri için kategorize edilmiş Türkiye’nin en değerli eğitim programlarına sahip olduklarını söyledi. Bu eğitim programlarını sürekli ve düzenli olarak uyguladıklarını söyleyen Gökhan Taş, sektörde kendi CRM programını kullanan tek şirket olduklarını söyledi.

Ofislerimiz ve profesyonellerimiz için Türkiye’nin en büyük ve en güçlü saha destek ekibine de sahip olduklarını belirten Gökhan Taş, saha destek ekiplerinin de profesyonellerimizin aldıkları eğitimleri uygulama noktasında onlara yardımcı olduklarını dile getirdi.  

İBB, Pendik'te konut imarlı arsa satacak!

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

TOKİ'den Ankaralılara büyük müjde! 199 konutluk iki yeni proje geliyor!


Geri Dön