28 / 04 / 2024

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 



Polis maaş promosyonu, bankaların emekli promosyon kampanyalarını açıklamasından sonra gündemde geniş yer tuttu. VakıfBank tarafından polis maaş promosyonu için 18 bin Türk Lirası teklif edilmişti. Bu teklif reddedildi. Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, polis promosyonlarının en az 50 bin Türk Lirası olması gerektiğini belirtti. 

Bu gelişmelerin ardından Vakıfbank'tan ikinci bir teklif geldi ve polis maaş promosyonu için 30 bin Türk Lirası teklif edildi. EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu liderliğinde polis maaş promosyonu için istenen net rakam 50 bin lirayken, Vakıfbank da 30 bin lirada ısrarcı durumda. Konuyla ilgili müzakerelerin hala devam ettiği belirtildi. 

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın! 

EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu maaş promosyonları için son dakika açıklamalarını sürdürürken; Emniyet Genel Müdürlüğü'nden de bir açıklama geldi. Bu açıklamada, "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında yükseliş olacağına dikkat çekilen açıklamada, "Yani 300 TL sabit bir rakam değildir. Bu, Türk Polis Teşkilatı’nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesidir. Promosyon ödemelerindeki memur maaş zammı oranındaki artış, 2023 yılının Ocak ayından itibaren geçerli olacaktır" denildi. 

Bu açıklama sonrasında EMNİYET-SEN Genel Başkanı Faruk Sezer, Twitter aracılığıyla bir paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Peki polis maaş promosyonunda son durum ne oldu? EMNİYET-SEN Genel Başkanı Faruk Sezer promosyon ile ilgili hangi açıklamada bulundu? İşte gündemden düşmeyen polis maaş promosyonundaki son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön