Ekonomi

Bu promosyon kaçmaz! Tam 19.500 TL promosyon hesaplara yatacak!

Maaş promosyonlarını kapsayan açıklamalar arka arkaya geldi. Kurum var promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…Emekli maaşlarına üç yıl süresince aynı banka üzerinden alacağına söz veren vatandaşlara maaşlarının aralığına göre bankadan bankaya değişen farklı tutarlar da promosyon imkânı sağlanırken çalışanların maaş promosyonları adına bankalar ile görüşmeler devam ediyor

Bankalar emekli promosyonu kampanyalarını duyurmaya devam ederken çalışanların gözü kurumlardan gelecek promosyon açıklamalarına yöneldi. Emekli maaşlarına üç yıl süresince aynı banka üzerinden alacağına söz veren vatandaşlara maaşlarının aralığına göre bankadan bankaya değişen farklı tutarlar da promosyon imkânı sağlanırken çalışanların maaş promosyonları adına bankalar ile görüşmeler devam ediyor.

 

19.500 TL verilecek

Bankalar promosyon ödemelerini ek olarak daha çok promosyon verebiliyor. Bunun yanında maaş taşıma işlemini gerçekleştiren tüm emekler için promosyon ödemesinin yanında farklı kampanyalar da sunuluyor. Bu kampanyalar bankadan bankaya değişim gösteriyor. Promosyon ödemeleri ile ilgili tutarların detaylarını ulaşmak için bankaların resmî web sitelerinin takip edilmesi gerekiyor.

Emeklilere verilen promosyon müjdelerinin ardından çalışanlar maaş promosyonları ile ilgili bankalardan haber bekliyordu. Kozan ilçe milli eğitim müdürlüğü bu kapsamda promosyon anlaşmasına ayrıldığını açıkladı. Promosyon ödemesi ile ilgili yayınlanan duyuruda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Halk Bankası Kozan Şubesi iş birliği ile birlikte 15 Mayıs 2023- 15 Nisan 2026 tarihlerini kapsayacak şekilde bir promosyon anlaşması yapıldığını paylaştı. Anlaşmaya göre tüm personelleri 19.500 TL ödenecek.

2023 Nisan maaş promosyonları

Maaş promosyonları için ödemelerle ilgili görüşmeler devam ediyor. Promosyon ödemeleri ile ilgili yeni duyurular gelebilir. Çalışanlar maaş promosyonları ile ilgili güncel gelişmelere sendika veya kurumlarının resmî web siteleri üzerinden ulaşabilir.

Emeklilere verilecek promosyon için tek şart maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alması oluyor. Söz veren tüm emeklilere promosyon tutarları dağıtılıyor.

Çalışanların maaş promosyonları ile alakalı bankalar ile görüşmeler devam ederken maaşın üç yıl süresince aynı bankadan alacak emeklilere bankalar promosyon veriyor. Bununla birlikte maaş aralığına göre verilecek promosyon ödemeleri de değişiyor. Promosyon tutarları şu şekilde:

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Bankalar arası yarış kızıştı, Akbank diğerlerini sollayarak öne geçti! Güncel promosyon rakamlarını duyurdu!

İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!