15 / 05 / 2024

Bucak'ta toplu konut inşaatları devam ediyor!

Bucak'ta toplu konut inşaatları devam ediyor!

Bucak'ta bir inşaat firması bankaların ve kendi firmalarının finansal gücünü kullanarak dar, orta ve yüksek gelirli vatandaşlar için çeşitli ödeme seçenekleriyle vatandaşları ev sahibi yapıyor.



Bucak'ta toplu inşaat alanında konutlar ve siteler yapılmaya devam ediyor.  Bucak'ta bir inşaat firması bankaların ve kendi firmalarının finansal gücünü kullanarak dar, orta ve yüksek gelirli vatandaşlar için çeşitli ödeme seçenekleriyle vatandaşları ev sahibi yapıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren inşaat firması yetkilisi Yılmaz Polat Pazartesi günü Kanal 15 Genel Müdürü Hüseyin Dilek'e ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında firmanın faaliyetlerini aktaran Yılmaz Polat, konutlar hakkında halka bilgi vererek, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları en kolay şekilde ev sahibi yapmak istediklerini belirtti. 


Bucak'ta Toplu Konut idaresi dışında ilk kez bir toplu konut projesi yaptıklarını söyleyen Firma Yetkilisi Yılmaz Polat, uzun araştırmalar sonunda bu projeleri yapmaya karar verdiklerini belirtti. 

TOKİ'nin hiç inşaat başlatmadığı ya da birkaç blok yapıp sonlandırdığı alanlarda firmanın konut yapımına başladığını bildiren Polat; "İnşaatlara başlayacağımız alanlarda özellikle toplu konutlara talebin hala olduğu şehirleri seçiyoruz" dedi. 


Vatandaşlara uygun ödeme seçenekleri ve ödeme planlarıyla ev sahibi olma imkânı sağlayacaklarını vurgulayan Yılmaz Polat; "Vatandaşlar ödeme konusunda gerek bankaların gerekse firmamızın finansal gücünden yaralanabilecekler" dedi. 


İnşaatın l.etap satışlarının gerçekleştiğini, 2. Etap satışlarınınsa Mart ayında yapılacağını söyleyen İnşaat Firması Yetkilisi Yılmaz Polat, 1. Etap satışların çok rağbet gördüğünü belirterek çalışmalarındaki katkılarından dolayı Kanal 15'e teşekkür etti. 


Burdur Ses 15


Geri Dön