03 / 05 / 2024

Buderus’tan yepyeni bir değişim kampanyası!

Buderus’tan yepyeni bir değişim kampanyası!

Avrupa’nın önde gelen termo teknoloji markası olan Buderus, yepyeni bir kampanya ile eski kombisini değiştirmek isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte Buderus’tan yepyeni bir değişim kampanyası...



Mevcut Buderus konvansiyonel kombisini, 30 Kasım 2014 tarihine kadar Buderus yoğuşmalı kombi ile değiştiren tüm tüketiciler 18 KDV indirimi kampanyasından yararlanabilecekler.

2015 yılına kadar kombi değişimi yapan tüketiciler 1 yıllık ek ücretsiz garanti süresi elde edecekler.

Isıtma sektörünün lider markası Buderus daha yeşil bir çevre ve daha fazla enerji tasarrufu için tüm kullanıcılarına muhteşem avantajlar sunuyor. Eski Buderus konvansiyonel kombisini 30 Kasım 2014 tarihine kadar yeni nesil Logamax Plus GB062 yoğuşmalı kombi ile değiştiren kullanıcılar yüzde 18 KDV indirimi kazanmanın yanı sıra 2015 yılı sonuna kadar yapılan değişimlerde 1 yıllık ekstra garanti hakkını da elde ediyorlar.  


Yeni Logamax Plus GB062 30kW kapasitesi ile sıcak su konforunu maksimum seviyede yaşatarak yüksek enerji verimliliği ve yakıttan tasarruf sağlıyor. Avrupa Birliği’nin yeni enerji verimliliği ERP (Energy Related Products) standartlarına uygun olarak üretilen Buderus Logamax Plus GB062 yeni nesil yoğuşma teknolojisi sayesinde yüzde 109’a kadar verimlilik sağlıyor. Ayrıca sahip olduğu modülasyonlu fanı sayesinde sağlanan enerji tasarrufuyla en uygun ısıtma-soğutma maliyet oranını sunuyor. Modern tasarımlı LCD ekranı ve kablosuz kumanda ise kombinin istenilen şekilde programlanmasına imkân veriyor.


Mevcut Buderus konvansiyonel kombisini, Buderus yoğuşmalı kombi ile değiştiren tüm tüketiciler ekstra avantajlarla yeni kombilerine sahip olacaklar.



Geri Dön