27 / 04 / 2024

Bugünkü buğday fiyatları nedir? 18 Mayıs 2023 arpa ve buğday fiyatları!

Bugünkü buğday fiyatları nedir? 18 Mayıs 2023 arpa ve buğday fiyatları!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından buğday ve arpa alım fiyatları belirlenmektedir. İşte 18 Mayıs 2023 arpa ve buğday fiyatlarına dair detaylar!



Güncel olarak listelerde yerini alan buğday ve arpa fiyatları için düşüşler listelerde görüldü. Geçtiğimiz günlerde artış yaşayan ve bu şekilde çiftçinin daha yüksek fiyattan satış yapmasına imkan veren buğday ve arpalar, 18 Mayıs itibari ile düşüşe geçti.

Bugünkü buğday fiyatları nedir? 18 Mayıs 2023 arpa ve buğday fiyatları!

GÜNCEL BUĞDAY VE ARPA FİYATLARI NEDİR?

Buğday ve arpa fiyatları son bir haftalık yükseliş direncini geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta dalgalı grafiklerin seyri içinde olan buğday ve arpa fiyatlarına bu hafta listeler dengeledi ve hem buğday hem de arpa fiyatlarında düşüş yaşandı. Güncel buğday ve arpa fiyatları yaşadığı değişimlerin ardından şu şekilde sıralanabilir...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön