29 / 04 / 2024

Buket İnşaat Burak Plaza iletişim!

Buket İnşaat Burak Plaza iletişim!

Firma: Buket İnşaat

Proje: Burak Plaza

Buket İnşaat Burak Plaza iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 3 170 olarak hizmet veriyor. Burak Plaza' da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL olarak belirlendi...



Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


Buket İnşaat tarafından inşa edilen Burak Plaza İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de, TEM Otoyolu üzerinde yükseliyor.  Buket İnşaat   Burak Plaza  iletişim bilgileri dahilinde telefon numarası 444 3 170 olarak hizmet veriyor.


13 bin 610 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Burak Plaza 12 katlı 48 adet ofisten meydana geliyor. Burak Plaza'da yer alan ofislerin büyüklükleri 178 metrekareden başlıyor ve 891 metrekareye kadar çıkıyor.  


Burak Plaza, 24 saat kapalı devre güvenlik kamerası, yangın ve duman alarmı ve vale parking hizmetleri, kapalı otopark, resepsiyon, concierge hizmetleri ile keyifli bir ofis yaşam alanı sunuyor.


Burak Plaza'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Burak Plaza'dan ofis sahibi olmak isteyenler 36 aya kadar vadelendirme yapabiliyor. Burak Plaza'da ofislerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Tem Otoyolu üzerinde yer alan Burak Plaza, E-5, FSM Köprüsüne ve yapımına başlanan 3. Köprüyü birbirine bağlayan Mahmutbey Yolu üzerinin yanı başında, Atatürk Havaalanına ise 5 dk. mesafede yer alıyor.


Buket İnşaat Burak Plaza iletişim!

Telefon: 444 3 170


Buket İnşaat Burak Plaza iletişim!

Web Adresi: www.buketinsaat.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön