28 / 04 / 2024

Bülent Çavuşoğlu, Ajda Pekkan için villasını terk etti!

Bülent Çavuşoğlu, Ajda Pekkan için villasını terk etti!

Ajda Pekkan ile KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu yaklaşık 8 aydır birlikte. Çavuşoğlu Ajda Pekkan aşkı yüzünden iki aydır evine uğramıyor. Bülent Çavuşoğlu, eşi Tuğçe Çavuşoğlu ile bir süre Süzer Plaza'da oturduktan sonra Beykoz Çubuklu'da bir villa almı



T24'ün haberine göre; Eylül 2006da evlenen ve Kasım 2008de oğulları Efe Paşayı kucaklarına alan Bülent-Tuğçe Çavuşoğlu çiftinin evliliğinin Ajda Pekkan yüzünden çatırdadığı bugünlerde herkesin dilinde. Çift arasındaki kriz, ilk kez geçen yıl mart ayında ortaya çıkmıştı. KVKnın Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlunun Pekkanla bir konser organizasyonu için görüşmek üzere tanışması, evindeki sorunların başlangıcı oldu. Tuğçe Çavuşoğlunun (Eyilik), eşinin cep telefonunda mesajlar ve fotoğraflar yakalaması o dönem basına da yansımış, arada üçüncü bir şahıs olduğu söylentileri dile getirilmişti. Tuğçe Hanımın davetlerde tek başına görünmesi, Bülent Çavuşoğlunun iki aydır eve uğramaması Ajda Pekkanla ilişkisinin ciddi olduğu yorumuna yol açtı. İkilinin sadece konserlerde, Pekkanın kulisinde bir araya gelmesi, gözlerden uzak yerlerde buluşması bugüne kadar ilişkinin ortaya çıkmamasına neden oldu. Magazin kulislerinde Çavuşoğlunun Pekkan aşkı yüzünden boşanacağı da konuşuluyor.

İtiraf gibi

Ajda Pekkan, 25 Temmuzda İzzet Çapayla röportajında, bu aşkın ilk işaretini verir gibiydi. Pekkan, Çapanın Seni çok güzelleşmiş gördüm. Acayip dinamiksin, fena halde elektrik veriyorsun. Bana kalırsa aşıksın sen sorusuna, Çok teşekkür ederim ama yakışmıyor mu Sana da tavsiye ederim aynısını. Hayat bize bir defa bahşediliyor. İnsan yaşadığı her anın kıymetini bilmeli diye yanıt vermişti.

En sevdikleri şarkı

Ajda Pekkanla Bülent Çavuşoğlunun en beğendikleri şarkı ise Pekkanın Kimse görmedi seninle beni dizelerinin olduğu Bir Günah Gibi şarkısı KVK Genel Müdürü 1968'de doğan Bülent Çavuşoğlu ilköğrenimini Terme Atatürk İlköğretim Okulu'nda yaptı.Orta okul ve liseyi Samsun Anadolu Lisesi'nde bitirdikten sonra,1994 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Antropoloji bölümünde lisansını ve 2000 yılında Yeditepe Üniversitesi MBA programında yüksek lisansını tamamladı.

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU KİMDİR

Profesyonel iş yaşamına turizm sektöründe başlasa da 1995 yılında GSM sektörüne geçiş yaptı.1995 yılında Turcell'de Bölge Satış Müdürü,1997 yılında Pagephone A.Ş.'de Satış Direktörü Görevlerinde bulundu.1998'de K.V.K'da Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı.Görevi sırasında Muhabbet Kart'ın pazarlama şirketi A-Tel'in kuruluşunda aktif rol aldı;2000 yılında A-Tel'in Genel Müdürü oldu.

Çalışma yaşamı boyunca Hazır Kart projesi gibi sayısız satış ve pazarlama projesinin içinde yer alan Bülent Çavuşoğlu 2002 yılından bu yana A-Tel'deki görevinin yanı sıra K.V.K.'nın da CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir.

TUĞÇE-BÜLENT ÇAVUŞOĞLU'NUN VİLLALARI BOŞ DURUYOR

21 Aralık 2009 tarihli Posta gazetesinin haberine göre; Tuğçe-Bülent Çavuşoğlu 8 ay önce Beykoz Çubuklu'da havuzlu bir villa aldı. Eyilik Holding'in veliahtlarından, marka danışmanlık şirketi Trend Tiger'ir sahibi Tuğçe Çavuşoğlu ile KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu, 2006 Eylül'de evlenmişti. Kasım 2008'de de oğulları Efe dünyaya gelmişti. Tuğçe-Bülent Çavuşoğlu 8 ay önce Beykoz Çubuklu'da havuzlu bir villa aldı, ama hl Dolmabahçe'deki Süzer Plaza'nın 30'uncu katında oturmaya devam ediyor. Çift, Efe 3 yaşına gelince villlaya taşınacak

TUĞÇE ÇAVUŞOĞLU, GÖCEK'TEKİ VİLLASINI KEYİFLE DÖŞEDİ

Geçtiğimiz Haziran ayında Elle Decor dergisi, kusursuz yeşil doğası ve cennet koyları ile ünü dünyaya yayılmış bir Likya yerleşimi olan Göcekte, keyifle döşenmiş bir yaşam alanını ziyaret etti. Ev sahipleri ise marka tasarım ve danışmanı Tuğçe Çavuşoğlu, eşi KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu ve 2,5 yaşındaki oğulları Efepaşaydı.

 


Geri Dön