29 / 04 / 2024

Bulgaristan'daki Grand Kanyon'un inşaatı başladı!

Bulgaristan'daki Grand Kanyon'un inşaatı başladı!

İstanbul’daki Kanyon’un mimarı John Jarde’ye dünyanın dördüncü Kanyon projesini çizdiren Garanti Koza, içinde 1.500 konut, AVM ve SwissOtel bulunan “Grand Kanyon”un inşaatına başladı.



2005 yılından bu yana İstanbul’da düzenlediği tenis turnuvalarında dünyanın ünlü tenisçilerini ağırlayan Garanti Koza, Bulgaristan’da ‘Sofia Open’ı başlattı. Türkiye’de inşaat sektöründe büyürken tenis sporuna yaptığı milyon dolarlık yatırımlarla dikkat çeken firma, Bulgaristan’a da aynı şekilde “merhaba” dedi.  

İstanbul’daki Kanyon’un mimarı John Jarde’ye dünyanın dördüncü Kanyon projesini çizdiren şirket, içinde 1.500 konut, AVM ve SwissOtel bulunan “Grand Kanyon”un inşaatına başladı. Garanti Koza’nın Bulgaristan’da “Sofia Open”ı düzenlemesinin sebebi de bu.   Şirketin “Sofia Open” için Hotel Marinela’da verdiği davete Sofya sosyetesinin yanı sıra Bulgaristan Spor Bakanı Krasen Kralev da katıldı.  

Davette Behzat Gerçeker ve ENBE’nin solistleri mini bir konser verdi. Gerçeker, piyanonun başına geçip çaldı, ENBE’nin solistleri Aşık Veysel’den “Uzun İnce Bir Yoldayım”ın yanı sıra 

bir Bulgar halk şarkısı “Lale misin, Sümbül müsün, Gül müsün?”ü söyledi.  


Ali Eyüboğlu / Milliyet


Geri Dön