29 / 04 / 2024

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hayata geçirilecek Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, projeyle ilgili basın açıklaması yaptı.



Burdur'un Bucak İlçesi'nde yapılması planlanan Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, temeli atılan projeyle ilgili basın açıklaması yayınladı.

Burdur Gazetesi'nde yer alan habere göre, Burdur İlinde Sağlık Yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan milletvekilleri, yeni projeler ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bucak İlçemiz Alaattin Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 bin metrekare arazinin Sağlık Bakanlığına tahsisini gerçekleştirmiştik. 6 Hekimlik olarak hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezimizin ihalesi İl Özel İdaremiz tarafından gerçekleştirilmişti. İhaleyi kazanan firmaya ruhsatlandırma ve yer teslim yapılarak, firma tarafından temel kazı çalışmaları yapılmaya başlanıldı. Burdur İlimizde Sağlık yatırımlarımızın hemşerilerimize kazandırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” 

 


Geri Dön