29 / 04 / 2024

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.




Çekmeköy Belediyesi, her mahalleye bir aile sağlığı merkezi sözünü verdiği ilçede çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçeye bir aile sağlığı merkezinin daha kazandırılacağını açıkladı. Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde yükselecek olan Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı. Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı’nın yanında hayata geçirilen bina kısa süre sonra aile hekimleri lie hizmet vermeye başlayacak.

 

Yeni Merkezler yolda  

 

2009 yılında bir poliklinik ve 5 aile sağlığı merkezi olan Çekmeköy’de 2017 itibariyle aile sağlığı merkezlerinin sayısı 20’ye ulaştı. Mimar Sinan Mahallesi ve Çamlık Mahallesi’nde inşa edilecek olan yeni aile sağlığı merkezlerinin yanı sıra Nişantepe’deki merkezi de yenilenecek.
 

HİZMETE GİREN POLİKLİNİKLER

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Bina tamamlandı ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması için Sağlık Bakanlığı’na devredildi. 35 diş ünitesinde 2 uzman diş hekimi, 35 diş hekimi ile vatandaşların hizmetine açıldı.

 

Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Çekmeköy Polikliniği

Aile Hekimliği, Nöroloji, Psikiyatri ve Çocuk Psikiyatri alanlarında vatandaşlara hizmet veriyor.

 

Toplum Sağlığı Merkezi

Bina tamamlandı ve ilçe halkının sağlığı için hizmet veren Toplum Sağlığı Merkezi’ne tahsis edildi. 
 


Geri Dön