15 / 05 / 2024

çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi

çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede? İşte detaylar...

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi açıldı!

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bektur tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi Haberi

çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Doğa Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı’nın yanında inşaatı tamamlanan Merkez Mahallesi Doğa Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı büyük sevinçle karşılandı.

Çekmeköy Belediyesi’nin sağlık yatırımları kapsamında her mahalleye bir aile sağlığı merkezi sözüyle yola çıktıklarını dile getiren Başkan Poyraz, “Bugün gelinen noktada tüm mahallerimizde birden fazla aile sağlığı merkezi açılışını yapmanın ve ilçemize bir devlet hastanesi kazandırmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Bu binayı butik bir hastane tarzında çok kullanışlı şekilde inşa edip Sağlık Bakanlığımıza teslim ettik. Tefrişatı ve atamaları tamamlanan Doğa Ali Sağlığı Merkezimiz 7’den 70’e binlerce hemşehrimize hizmet verecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. ” diye konuştu.