27 / 04 / 2024

Bulut İnşaat'tan Evviva Tower'da 3+1 kampanyası! 139 bin TL'ye 3+1! Yüzde 33 indirimle!

Bulut İnşaat'tan Evviva Tower'da 3+1 kampanyası! 139 bin TL'ye 3+1! Yüzde 33 indirimle!

Başbakan Erdoğan'ın sık sık dillendirdiği '3 çocuk', konut kampanyasına ilham verdi. Bulut İnşaat, 3 çocuklu ve 3 çocuk taahhüdünde bulunan ailelere yüzde 33 indirim yapacak



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dile getirdiği ve nikh şahidi olduğu her çifte tavsiye ettiği 3 çocuk isteği, Bulut İnşaat'ın kampanyasına esin kaynağı oldu. Esenyurt ve civarında konut projeleri hayata geçiren Bulut İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesinden esinlenerek 3 çocuklu aileler ve 3 çocuk yapacaklarını taahhüt eden çiftlere, projelerinde yüzde 33 oranında indirim uygulayacaklarını açıkladı. Kampanya, Bulut İnşaat'ın Gümüş City, Eviva Yaşam Merkezi ve Eviva Residence projelerinde geçerli olacak. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 3+1 daireleri 3'te 2 fiyatına bu ailelere satıp, ülkenin genç ve dinamik nüfusunun korunmasına katkı sağlamak amacında olduklarını ifade etti. Bulut kampanya ile ilgili olarak "2023'te Türkiye'nin dünyadaki ilk 10 ülke arasına girmesi için genç nüfusunu koruması gerektiğini belirten Başbakan Erdoğan, katıldığı birçok toplantı ve nikah töreninde 3 çocuk çağrısı yapıyor. Başbakan Erdoğan'ın bu çağrısına kayıtsız kalamazdık. Hiç kr etmeden sadece Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmak adına böyle bir projeye imza attık" diye konuştu. 3 çocuklu ailelere ve 3 çocuk yapmaya söz veren çiftlere yüzde 33 indirimle satılacak dairelerin 3+1 ve 150 ila 199 metre kare rasında olacağı bilgisini veren Temel Bulut, depreme dayanıklı olan bu evler, aynı zamanda çocukların sosyal yaşam alanları ve eğitim olanakları göz önünde bulundurularak inşa ediliyor. İnşa edilen sitelerde çocuklar için spor sahaları, oyun alanları, yeşil alanlar, sinemalar ve yüzme havuzları yer alıyor.

EVİVA TOWER'DA KAMPANYADA
Bulut İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği en yeni projesi Evviva Tower'da da kampanyaya geçerli olcak. 2013 yılının eylül ayında teslimleri yapılacak olan proje 3 blok halinde yükseliyor. Şuan 2 bloğu satışta olan Evviva Tower'ın 3'üncü bloğu da önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Satışı süren 2 blokta ise toplam 612 adet 3 oda 1 salon daire yer alıyor. Kampanyaya göre Evviva Tower'da liste fiyatı 165 bin 550 TL olan dairenin fiyatı 110 bin TL'ye inecek. Kampanyaya dahil olan diğer bir proje Eviva Yaşam Merkezi'nde ise 207 bin 920 TL olan 3+1 konutun fiyatı 139 bin TL'ye indiriliyor.
Sabah

www.bulutinsaatyapi.com

www.evvivatower.com

444 2 561


Geri Dön