Proje Güncel

Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi!

Bulvar 9 Sanayi nerede sorusunun yanıtı Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 113 ünite bulunuyor. Konumu, konsepti ve mimari yapısıyla dikkat çeken Bulvar 9 Sanayi, sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta yükseliyor

Satış sürecinin devam ettiği Bulvar 9 Sanayi, Volis ve Güldallar ortaklığı ile inşa ediliyor. Konumu, konsepti ve mimari yapısıyla dikkat çeken Bulvar 9 Sanayi, sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta yükseliyor. 

Bulvar 9 Sanayi'de 113 ünite bulunuyor. Söz konusu projenin arsa alanı 37 bin 269 metrekare, inşaat alanı ise 84 bin 326 metrekare olarak belirlendi.

Bulvar 9 Sanayi nerede sorusunun yanıtı Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Bugüne kadar sanayi siteleri, fabrikalar,iş merkezleri hayata geçiren Volis & Güldallar ortaklığı ile yükselen Bulvar 9 Sanayi iki etap olarak tasarlandı.

A-B ve C blok şeklinde yükselen Bulvar 9 Sanayi'nin 1. Etabı olan A blok Ağustos ayında, 2. etabı olan B ve C bloklar ise 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Projenin tavan yükseliği 4,5 metreden başlıyor, 20 metreye kadar yükseliyor. 

Bulvar 9 Sanayi nerede? 
Bulvar 9 Sanayi Esenyurt Akçaburgaz'da hayata geçiriliyor. 

Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi!
Bulvar 9 Sanayi'de ortalama fiyatlar metrekare bazında 19 bin TL şeklinde belirlendi. Proje için yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldığında 24 ay 0 faiz fırsatı sunulurken, daha kısa vadelendirmelerde ise indirim sağlanıyor.

Projede yer alan B blok 2024 yılının Haziran ayında, C blok ise 2024 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. 

Web: https://bulvar9sanayi.com/

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!