Ticari

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.Konumu, konsepti ve mimari yapısıyla dikkat çeken Bulvar 9 Sanayi Esenyurt'ta yükseliyor

Bulvar 9 Sanayi, Volis ve Güldallar ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Konumu, konsepti ve mimari yapısıyla dikkat çeken Bulvar 9 Sanayi Esenyurt'ta yükseliyor. 

Şehrin karmaşasının içinde yer almadan, sokak aralarına sıkışmadan, giriş-çıkış imkanlarının son derece rahat olduğu Bulvar 9 Sanayi'de 113 ünite yer alıyor. 

Peki Bulvar 9 Sanayi'nin metrekare fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi ve ödeme detayları...

Bugüne kadar sanayi siteleri, fabrikalar,iş merkezleri hayata geçiren Volis & Güldallar ortaklığı ile yükselen Bulvar 9 Sanayi'de satış süreci devam ediyor. 

A-B ve C blok olarak inşa edilen Bulvar 9 Sanayi'nin arsa alanı 37 bin 269 metrekare, inşaat alanı ise 84 bin 326 metrekare olarak belirlendi.

İki etap şeklinde yükselen Bulvar 9 Sanayi'nin 1. Etabı olan A blok Ağustos ayında, 2. etabı olan B ve C bloklar ise 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Bulvar 9 Sanayi'nin tavan yükseliği 4,5 metreden başlıyor, 20 metreye kadar yükseliyor. 

Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi Haziran 2022
Bulvar 9 Sanayi'de ortalama fiyatlar metrekare bazında 19 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 50 peşin ödemelerde 24 ay 0 faiz fırsatı sunulurken, daha kısa vadelendirmelerde ise indirim yapılıyor. 

https://bulvar9sanayi.com/

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!