04 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları!

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 400 TL'den başlıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir daire fiyatlarının detayları haberimizde yer alıyor...



Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen  Bulvar İstanbul  projesi, Başakşehir'de inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Bulvar İstanbul Başakşehir kapsamında 1500 daire yer alıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri kapsamında dairelerin alanları 82 metrekareden başlıyor ve 277 metrekareye kadar yükseliyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir Konutları teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirlendi. Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları 247 bin 435 TL'den başlıyor. 



Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları!


Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri satılık daireleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1'lerden meydana geliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları metrekare birim olarak 2.400 TL'den başlıyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri kapsamında oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, yüzme havuzu, sauna,kapalı otopark, dinlenme alanları ve fitness center yer alıyor. 



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın

VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön