28 / 04 / 2024

bulvar istanbul fiyatları

bulvar istanbul fiyatları

Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul ticari alan satışları!

Bulvar İstanbul ticari alan satışları başlıyor.Bulvar İstanbul Cadde'de, 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek cale ve kreş bulunuyor.

Bulvar İstanbul’un ticari alanları satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanları hayata geçiyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Bulvar İstanbul'da yeni bir kampanya başlatıldı.Kampanyaya göre projedeki dairelerden ev alacaklar, 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlayacak.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta yeni bahar kampanyası!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar İstanbul'da 433 bin TL'ye 3+1! Yüzde 10 peşinatla!

3 etap halinde yükselen Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 433 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul projesi nerede?

Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul projesi Rezidans, Göl ve Bulvar olmak üzere 3 etaptan oluşuyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul projesi nerede?

Bulvar İstanbul'da fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor. Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyan projede yer alan dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 peşinatla!

Toplam 1.555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 peşinat veriliyor. Peşinatın yüzde 24'lük kısmının 1 sene ertelendiği projede kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 433 bin TL'ye 2+1!

37 katlı tek bloktan meydana gelen Başakşehir Bulvar İstanbul'da toplam 165 adet daire yer alıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 433 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul fiyatları 368 bin TL'den başlıyor!

Başakşehir'in günden güne değerlenen lokasyonunda Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinin rezidans bloğu için talep toplama süreci başladı. 37 kattan oluşacak rezidans projesinde 165 daire yer alacak.

Bulvar Loft fiyatları 2017 listesi!

Bulvar Loft fiyatları 2017 listesi 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Altı blok olarak planlanan Bulvar Loft projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Maksem Atakent Bulvar proje fiyatları!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Maksem Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Maksem Atakent Bulvar proje fiyatları...

Ankara Bulvar Loft fiyatları 2017!

Ankara Bulvar Loft fiyatları 324 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar Loft Evleri'nde teslimler Ocak 2019'da yapılıyor...

Ankara Bulvar Loft fiyatlar!

Ankara Bulvar Loft fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara Bulvar Loft projesi 2018'in sonunda tamamlanacak...

Bulvar İstanbul Cadde satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 1.555 adet daireden oluşuyor. Bulvar İstanbul Cadde satış fiyatları ticari ünitelerde 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ticari alanları açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları!

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Açık artırma usulüyle ticari alanları satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar kabul edilecek.

Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir fiyatları!

Toplam 1.555 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul' un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir fiyatları 850 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinde 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor...

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

bulvar istanbul fiyatları Haberi

bulvar istanbul fiyatları


Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.  22 ayda yüzde 97 satış başansına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlakkonut projeleri içinde en yüksek satışı yakaladığı belirtilen Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık yüzde 100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde ticari üniteleri, yüksek kira geliri sağlamayı taahhüt...