30 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul projesinde 1 ayda 600 konut satıldı!

 Bulvar İstanbul projesinde 1 ayda 600 konut satıldı!

Başakşehir'deki Bulvar İstanbul'a yoğun talep geldi. 1 ayda projedeki 600 konut satıldı. İnşaatı yapan OGG'nin Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Dairelerin yüzde 80 prim yapmasını bekliyoruz" dedi...



Başakşehir'deki Bulvar İstanbul'a yoğun talep geldi. 1 ayda projedeki 600 konut satıldı. İnşaatı yapan OGG'nin Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Dairelerin yüzde 80 prim yapmasını bekliyoruz" dedi.



İstanbul Avrupa yakasınIda Yeni Şehir'in bir parçası olarak planlanan Başakşehir'e talep artıyor. Bölgede yeni inşa edilen Bulvar İstanbul projesinin neredeyse yarısı satıldı. ÖzülkeÖzkar Ortak Girişimi'nin hasılat paylaşımı yöntemiyle yer aldığı ve Emlak Konut GYO tarafından yapılan projede de bir ayda 600 konut satıldı. 


Öziilke-Özkar Ortak Girişimi (OGG) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, Başakşehir'in planlanan altyapı ve ulaşım imkânlarıyla İstanbul'un en iddialı bölgelerinden biri olduğunu belirtti. Aydoğan projenin TEM, 3'üncü köprü, Sağlık Kent ve metro gibi önemli aksların merkezinde olduğunu belirtti. Aydoğan, Bulvar İstanbul'un yatırımcıya en çok kazandıran projelerin başında geleceğini ifade ederek, "Metrekare fiyatımız ortalama 2 bin 600 TL. 


Dairelerin yüzde 70-80 prim yapmasını bekliyoruz. Tamamlandığında metrekare fiyatımız 4 bin TL'nin üzerine çıkacak" dedi. 

Çiğköfteciler müteahhit olamayacak EMLAK Konut ile çalışmanın çok önemli olduğuna değinen Aydoğan, "Yapımızın dinamik olması ve Emlak Konut işbirliği bizi başarılı kılıyor" dedi. Yeni yasalarla artık çiğköftecilerin müteahhit olamayacağını söyleyen Aydoğan, "Bu işi meslek olarak yapanlar ön plana çıkacak" diye konuştu. 


Proje Sağlık Kent'e komşu M BULVAR İstanbul, inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak 3 bin yatak kapasiteli 11 ihtisas hastanesinin bulunduğu Sağlık Kent'in yanında yer alıyor. Ayrıca Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, metro ve Atatürk Olimpiyat Stadı ile aynı lokasyonda. Proje iki etap, 15 blok ve bin 555 daireden oluşuyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire var. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön